Caps sevenler buraya!

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Daha öncede böyle bir konu açmıştım ancak O kadar da iyi gitmemişti. Şimdi burada ne yapacağız? Amacımız eğlence! İstediğiniz gibi muhabbet edip müzik paylaşabilirsiniz ama en önemlisi de birbirinden ilginç sevdiğiniz, komik bulduğunuz Capsleri paylaşacaksınız. Kurallar gayet basit. Forum kurallarından gelme. Siyasi,küfürlü,ırkçı ve cinsellik içeren Caps paylaşmak yasak. İstediğiniz kişileri konuya etiketleye bilirisniz. Lütfen katılımda bulunun ve hep beraber gülelim.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Toplasan 50 kişi bile online yok forum da son konulara felan bakıyorum anlatmaya gerek yok sanırım

Allah affetsin benim pc kastı sandım
Gece açacaktım konuyu online yoktur diye açmadım bari gündüz açayım dedim millet online olur katılım olur diye. Keşke eskisi gibi katılım olsa. Ne güzel sabahlıyorduk konularda muhabbet ede ede.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gece açacaktım konuyu online yoktur diye açmadım bari gündüz açayım dedim millet online olur katılım olur diye. Keşke eskisi gibi katılım olsa. Ne güzel sabahlıyorduk konularda muhabbet ede ede.
Hiç unutmam zamanında fake hesabımla Allah beni affetsin o zamanlar o küçük yaşta sevgili bulmaya çalışıyordum :pof: Allah beni kurtardı zinadan.
https://forum.gamer.com.tr/konu/okuldaki-kizlarin-benden-hoslanmasini-nasil-saglarim.272888/
Neyse böyle bir başlık açmıştım sabaha kadar yaptığım trolle gülüp eğlenmiştim. Tabi sen böyle trolleri kastetmiyorsun ama önceden benim tek trollüm buydu.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Madem katılım yok. Biz bir şeyler paylaşırız katılım olmuş olur. Sonradan üyelerde akın ederler konuya. Konu boş kalmasın yeter.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hiç unutmam zamanında fake hesabımla Allah beni affetsin o zamanlar o küçük yaşta sevgili bulmaya çalışıyordum :pof: Allah beni kurtardı zinadan.
https://forum.gamer.com.tr/konu/okuldaki-kizlarin-benden-hoslanmasini-nasil-saglarim.272888/
Neyse böyle bir başlık açmıştım sabaha kadar yaptığım trolle gülüp eğlenmiştim. Tabi sen böyle trolleri kastetmiyorsun ama önceden benim tek trollüm buydu.
Ahahaha hatırlıyorum bunu. Bir tek sen olsaydın neyse kendi fotoğrafını atıp taliplerimi bekliyorum diyenlerde vardı :yıkıl:
''Sucuklu tost nasıl yapılır''ı da unutmamak gerek :yıkıl:

Hepinizi tanımıyorum ki. Tanıdıklarımı etiketledim sizde etiketleye bilirsiniz unutulanları. Hadi yine iyisin etiketliyorum senide :D

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ahahaha hatırlıyorum bunu. Bir tek sen olsaydın neyse kendi fotoğrafını atıp taliplerimi bekliyorum diyenlerde vardı :yıkıl:
''Sucuklu tost nasıl yapılır''ı da unutmamak gerek :yıkıl:
Bir de ciddi ciddi cevap verenler vardı :D
Bir de şu vardı : https://forum.gamer.com.tr/konu/harcligimla-ilgili-destek-isteyecegim.272174/:yıkıl:
Onu da ciddi yazmıştım ama o zamanlar küçük çocukluğun etkisinden çıkamadığım için yazmıştım. Şimdi 1000 TL harçlık verseler de umrumda değil haraç da kesseler umrumda değil evim ailem bilgisayarım ve bir kaç hayalim gerçekleşsin yeter :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Puu unutulanların gazabına uğradık. Etiketlerim silinmiş, mesajım silinmiş. Neden acaba?

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Puu unutulanların gazabına uğradık. Etiketlerim silinmiş, mesajım silinmiş. Neden acaba?
Toplu etiketlemek yasak kanki.

1. 3- Spam

"+1", "süper", "güzel" v.b mesajlar
    Sadece ifade içeren mesajlar
    Kuraldan kaçmak adına yazılmış "10krktr" mesajları
    Mesaj sayısını artırmak amacıyla atılmış mesajlar
    Konuya dikkat çekmek amacıyla kullanıcıları toplu olarak konuya etiketlemek
    İçeriğin %50'sinden fazlası büyük harf içeren mesajlar ve konu başlıkları
    Anlamsız kelime öbeği veya ifade içeren mesajlar
    Tamamen özel sembol içeren mesajlar
    Spam olarak kabul edilir ve izin verilmez.
    Bunun dışında, sadece caps veya gif içeren mesajlar eğer konu ile alakalı ise spam olarak sayılmaz ve uyarı verilmez. Konu başlığı ile alakası olmayan mesajlar spam olarak değerlendilir ve uyarı puanı verilir.

------:yaprak:
----:yaprak::yaprak:
:yaprak::yaprak::yaprak::yaprak:
------:odun:
A Ğ A Ç L A N D I N

• Beğen
Reactions: DIO

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0

Yeme, İçme... Ama en önemlisi de UYUMA!
Uyumak kadar anlamsız bir şey yok. Günün birinde sonsuza dek uyuyacağız zaten...

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Toplu etiketlemek yasak kanki.

1. 3- Spam

"+1", "süper", "güzel" v.b mesajlar
    Sadece ifade içeren mesajlar
    Kuraldan kaçmak adına yazılmış "10krktr" mesajları
    Mesaj sayısını artırmak amacıyla atılmış mesajlar
    Konuya dikkat çekmek amacıyla kullanıcıları toplu olarak konuya etiketlemek
    İçeriğin %50'sinden fazlası büyük harf içeren mesajlar ve konu başlıkları
    Anlamsız kelime öbeği veya ifade içeren mesajlar
    Tamamen özel sembol içeren mesajlar
    Spam olarak kabul edilir ve izin verilmez.
    Bunun dışında, sadece caps veya gif içeren mesajlar eğer konu ile alakalı ise spam olarak sayılmaz ve uyarı verilmez. Konu başlığı ile alakası olmayan mesajlar spam olarak değerlendilir ve uyarı puanı verilir.

------:yaprak:
----:yaprak::yaprak:
:yaprak::yaprak::yaprak::yaprak:
A Ğ A Ç L A N D I N
Oğlumuz doktor olcak amcası.
Ne ara toplu etiket koymak yasaklandı? :hmm1:
Ben olsam böyle bir cevap verirdim, hem ağaçlanmaya gerek kalmadan kozalaklanırdık.

O zaman bir tane etiket atayım ben.
@AdexTR
Ben kaçtım akşama görüşürüz. :cay: