on first join:
set {susama.%player%} to 100
on join:
while player online:
wait 30 second
remove 1 from {susama.%player%}
if {susama.%player%} less than 10:
send "Susuzluktan başın dönüyor. Su iç !" to player
apply potion on nausea of tier 3 to the player for 1 day
on drink of water:
set {susama.%player%} to 100
remove nausea from player
Teşekkürler,kaç gündür demir set giyme skriptini yapan bulamadım. Onu yapabilirmisin ? sadece wear.ironset permi olanların giyebilmesini istiyorum.Sanırım böyle olabilir.Kod:on first join: set {susama.%player%} to 100 on join: while player online: wait 30 second remove 1 from {susama.%player%} if {susama.%player%} less than 10: send "Susuzluktan başın dönüyor. Su iç !" to player apply potion on nausea of tier 3 to the player for 1 day on drink of water: set {susama.%player%} to 100 remove nausea from player
Banada lazım olacak bi ara sanırım. Madem kullanacağım hem burada dursun yararlansınlar hem de hazır olarak burdan alırımMerhabalar. Hazır kod istemekten dolayı hesabınız susturulmuştur.
Hazır kod vermekten dolayı yukardaki kod imleciniz bir süreliğine de aktif edilmiştir.
Tam olarak anlamadım. Ama skunityde vs. gezersen yardım istemek yerine yapman daha kolayTeşekkürler,kaç gündür demir set giyme skriptini yapan bulamadım. Onu yapabilirmisin ? sadece wear.ironset permi olanların giyebilmesini istiyorum.