Port Sorunum

sezerak66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ben Portlu Server açıyorum Ve Portu Hiçbir şekilde Okumuyor Superonline Kullanıyorum Modemimi Formatlamıştım acaba o yüzdenmi Omuştur tüm Ayarlarım Tamam Arkadaşlarım benim ayarlarımla açıyor ben açamıyorum port açık degil diyor port check sitelerinde Yardım Acil

BurakCG

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı Sorun Bendede Var Port Açdığım Halde Kapalı Gözüküyor

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Modeminden portları aktif ettinmi. Eğer etmediysen tekrar bak. Ve NAT arayüzü varsa eğer oradan port modülünü aktif et.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Port açmak için hemen kısaca anlatayım arkadaşlar Windows-Çalıştır girip CMD yazıp sonra açılan siyah ekrana ipconfig yazdıktan sonra
Ethernet Adapter Ethernet aşağısın'da yazan Ipv4 Address kopyalayıp
Modem Ara yüzüne gelip orada nat-port yönlendirmeye bölümüne geçip
Alta vereceğim resimdeki aynısını yapın. fakat siz'de ip farklıdır orayı sakın unutmayın.
Ekran Alıntısı.PNG
Güvenlik duvarını kapatmayı unutmayın.
sonra arkadaşlarınız girmesini istiyorsanız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu adrese girip ip numaranızı kopyalayıp arkadaşınıza verin.

sezerak66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Port açmak için hemen kısaca anlatayım arkadaşlar Windows-Çalıştır girip CMD yazıp sonra açılan siyah ekrana ipconfig yazdıktan sonra
Ethernet Adapter Ethernet aşağısın'da yazan Ipv4 Address kopyalayıp
Modem Ara yüzüne gelip orada nat-port yönlendirmeye bölümüne geçip
Alta vereceğim resimdeki aynısını yapın. fakat siz'de ip farklıdır orayı sakın unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 49982 Güvenlik duvarını kapatmayı unutmayın.
sonra arkadaşlarınız girmesini istiyorsanız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu adrese girip ip numaranızı kopyalayıp arkadaşınıza verin.
Benim Ayarlarımda Aynı Şekilde Ama Port kapalı hala

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Modem arayüzüne girdikten sonra port yönlendirme sekmesine giriş yapacaksın. Yeni port oluşturacaksın ve ayarlarını tcp/udp 25565 olarak yapacaksın. Port açarken uygulama değil özeli seçeceksin. Port adresine (yerel kullanıcı) ise cmd'yi açıp ipconfig komutundaki ip adresini gireceksin. Uzak kullanıcıyı boş bırakıp uygulayacaksın. Serverini kuracaksın, ayrı bir jar dosyasından. Arkadaşlarının gelmesi için ip adresini alacaksın sitelerden. Ve direk arkadaşlarına göndereceksin. Unutmadan söyleyeyim, özeli seçtikten sonra 2. ayar kısmından "WAN_INTERNET" seçeceksin.

sezerak66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modem arayüzüne girdikten sonra port yönlendirme sekmesine giriş yapacaksın. Yeni port oluşturacaksın ve ayarlarını tcp/udp 25565 olarak yapacaksın. Port açarken uygulama değil özeli seçeceksin. Port adresine (yerel kullanıcı) ise cmd'yi açıp ipconfig komutundaki ip adresini gireceksin. Uzak kullanıcıyı boş bırakıp uygulayacaksın. Serverini kuracaksın, ayrı bir jar dosyasından. Arkadaşlarının gelmesi için ip adresini alacaksın sitelerden. Ve direk arkadaşlarına göndereceksin. Unutmadan söyleyeyim, özeli seçtikten sonra 2. ayar kısmından "WAN_INTERNET" seçeceksin.
Dediğiniz Herşeyi Yaptım ama yine Aynı sorun