Üstteki üyeyi ÖLDÜR!

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet üstteki üyeyi herhangi bir şekilde öldürüyoruz.

Üstte üye yok ama olsaydı yere diz çöktürerek oturtup boynunu eğer Arap kılıcını alıp boynunu ensesinden keserdim. Boynu da kopardı.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu fofo kölem yaparım ve kırbaçlarım (fofo ne demek olm) sonrada kafasından tutup ağzına açar porçayı çağırıp ona süt içirip arkasından BunnyBGTR nin kafasını kesip laptop dan süt içirirkenki çektiğim video yu açardım ve kafasını önüne koyardım ve ve ve video çekerdim o kafa o videoyu izlerken sonrada her yere 40 inch ekran koyduğum bir odaya yukardaki üyeyi kilitlerdim donuna akrep koyardım ve ölmesini beklerdim biliyorum ve biliyorum çok "ve" kullandım ama olsun protein

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onu fofo kölem yaparım ve kırbaçlarım (fofo ne demek olm) sonrada kafasından tutup ağzına açar porçayı çağırıp ona süt içirip arkasından BunnyBGTR nin kafasını kesip laptop dan süt içirirkenki çektiğim video yu açardım ve kafasını önüne koyardım ve ve ve video çekerdim o kafa o videoyu izlerken sonrada her yere 40 inch ekran koyduğum bir odaya yukardaki üyeyi kilitlerdim donuna akrep koyardım ve ölmesini beklerdim biliyorum ve biliyorum çok "ve" kullandım ama olsun protein
Seni alırım tüm sülaleni toplarım alayını keserim :):..

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni alırım tüm sülaleni toplarım alayını keserim :):..
Çok sıradan bir öldürme yolu ile sülalemi öldürdüğün için seni kömürlüğe atarım (Günümüzde kömürlük mü kaldı lan neyse köye gideriz) orta ilk önce her tarafını yalarım (kendi kendimin miğdesini bulandırmayı nasıl beceriyorum) sonra üstüne alkol dökerim tekrar yalarım (kusacam) ondan sonra bezin dökerim seni ateşe veririm

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok sıradan bir öldürme yolu ile sülalemi öldürdüğün için seni kömürlüğe atarım (Günümüzde kömürlük mü kaldı lan neyse köye gideriz) orta ilk önce her tarafını yalarım (kendi kendimin miğdesini bulandırmayı nasıl beceriyorum) sonra üstüne alkol dökerim tekrar yalarım (kusacam) ondan sonra bezin dökerim seni ateşe veririm
Burnunu boynuna dolayıp öldürdüm.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Burnunu boynuna dolayıp öldürdüm.
Önünde ailenin her bir bireyini öldürüp, önüne telefon vererek polisi aramanı bekleyip, medet umduğun o polisleri de gözünün önünde öldürürdüm. En son da seni çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürüdüm. Cesetlerinizi de dondurup çivilenmiş bir tabutun içinde denize atardım.

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önünde ailenin her bir bireyini öldürüp, önüne telefon vererek polisi aramanı bekleyip, medet umduğun o polisleri de gözünün önünde öldürürdüm. En son da seni çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürüdüm. Cesetlerinizi de dondurup çivilenmiş bir tabutun içinde denize atardım.
Öncelikle aile bireylerini koltuğa oturturum ve sana karar verditirim hangisini öldürcen diye sonra sağ kalanla dışarı çıkıp sizi bir diğere bağlarım ve onun önüne elektirik şalteri koyarım her 10 dakikada açılır.Ve acı çeke çeke ölürsün.

(Şaka Amaçlıdır.)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kimseyi öldürmem, konuyu açanı gökdelenden aşağıdaki tramboline atar ve uzayda boğulmasını sağlarım...