Kasa Plugini veya Skripti

naberbaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir kaç tane kasa plugini var fakat hepsinin anlatımı İngilizce video. İngilizce'm iyidir fakat çok hızlı ve karmaşık anlattığı için anlayamıyorum. Detaylı anlatım için araştırma yaptım ama bir şey bulamadım. Forumdan bir arkadaşımız CS:GO kasa skripti yapmış yükledim fakat çalışmadı sanırım bende sıkıntı var veya başka bir skript, plugin bilen varsa söyleyebilir mi?

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
CratesPlus Kullan Kolay Bir Kullanımı Var.
YouTube'da İngilizce Olarak Tutorial Mevcut.

FatalCoder

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buyrun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

3 tür kutu vardır.
/Kutu yazarak komutları görebilirsiniz.
Kullanım: /Kutu Şans veya /Kutu alet veya /Kutu zırh komutları ile kutulara ve anahtarlarına sahip olabilirsiniz (yetkiniz varsa).
kutuyu (shulker box) koyduktan sonra EĞİLEREK SAĞ TIKLAYIN! ve "kutu oluşturuldu!" mesajını alacaksınız.
kutunun 1 blok üstünde bariyer oluşacak bug olmaması için kutunun 1 blok üstüne blok koyulması gerekiyordu bu nedenle kutunun 1 blok üstüne bariyer veya cam koymak zorundasınız.
en fazla 30 saniye içinde üzerinde bir hologram oluşacaktır.
KUTUNUN ANAHTARI ile sağ tıklayarak kutuyu açabilirsiniz.
aynı anda sadece 1 tane kutu açılabilir.
kutuyu kaldırmak için kırmanız yeterli.

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Buyrun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

3 tür kutu vardır.
/Kutu yazarak komutları görebilirsiniz.
Kullanım: /Kutu Şans veya /Kutu alet veya /Kutu zırh komutları ile kutulara ve anahtarlarına sahip olabilirsiniz (yetkiniz varsa).
kutuyu (shulker box) koyduktan sonra EĞİLEREK SAĞ TIKLAYIN! ve "kutu oluşturuldu!" mesajını alacaksınız.
kutunun 1 blok üstünde bariyer oluşacak bug olmaması için kutunun 1 blok üstüne blok koyulması gerekiyordu bu nedenle kutunun 1 blok üstüne bariyer veya cam koymak zorundasınız.
en fazla 30 saniye içinde üzerinde bir hologram oluşacaktır.
KUTUNUN ANAHTARI ile sağ tıklayarak kutuyu açabilirsiniz.
aynı anda sadece 1 tane kutu açılabilir.
kutuyu kaldırmak için kırmanız yeterli.
Teşekkürler.

naberbaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.11.2 sürümü için mükemmel bir skriptim var sürümün nedir?

Sürüm senin skriptle uyuşmuyor maalesef :(

CratesPlus Kullan Kolay Bir Kullanımı Var.
YouTube'da İngilizce Olarak Tutorial Mevcut.
CratesPlus Pluginini öneririm kullanılışı gayet kolay.

Biliyorum fakat Türkçe anlatan görmedim veya ben bulamadım sizin elinizde türkçe olarak detaylı anlatan varsa link atmanızı rica edebilir miyim?

naberbaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkçe Yok İngilizcen Varsa Youtube'de anlatan var ben bile anladım :D

Detaylı olarak anlatan bir türk arkadaş buldum kendisi de olayın farkına varıp (Türkçe olmadığının) çekmeye karar vermiş belki lazım olur link atayım.

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=fDQbzr4XKLg