- En iyi cevaplar
- 19
Alt tarafı uzun süre sonra avatar ilgimi çekti diye oynuyorum normalde acemi değilimAvatarın özellikleri abartılı değil sadece 4 elementi de kullanabiliyor. Hiçbirşey yok aslında avatarda sanırım o sizin acemiliğiniz![]()
@YgtGamingTR
Alt tarafı uzun süre sonra avatar ilgimi çekti diye oynuyorum normalde acemi değilimAvatarın özellikleri abartılı değil sadece 4 elementi de kullanabiliyor. Hiçbirşey yok aslında avatarda sanırım o sizin acemiliğiniz![]()
Avatar ile aklımda çok şeyler var şu anda makineyi bekliyorum umarım akşama elimde olur.
ayrımcılık yok diye biliyorumKaplumbağalar oynayabiliyormu?
Muhtemelen yarına açılır. Makine daha elime geçmedi.servere ne oldu kurucu?
saat kaçta açılır sunucu ona göre mc ye giricemMuhtemelen yarına açılır. Makine daha elime geçmedi.
Valla bunu @batihost.com göstericeksaat kaçta açılır sunucu ona göre mc ye giricem
abi yeter artık açılsın sunucu ya bıktım birsürü server gezdim bundan eylencelisi yokValla bunu @batihost.com göstericek
Yarın makine elime geçecekmiş.abi yeter artık açılsın sunucu ya bıktım birsürü server gezdim bundan eylencelisi yok![]()
abi makine zaten elindeymişYarın makine elime geçecekmiş.
4 GB lığı bekliyorum benortada yanlış anlama var. Makine zaten elinde.
abi server şimdi 0 llanacakmı 0 lanmasın 100k gittim kordinattan çok emeğim var4 GB lığı bekliyorum benTekrar yedekleme almamak için
İşte gitmicek hiçbirşeyin o yüzden şu anki makinayla açmıyorum. Emekleriniz boşa gitmesin diye. Yarın bakıcaz duruma artık.abi server şimdi 0 llanacakmı 0 lanmasın 100k gittim kordinattan çok emeğim var