Kılıç fırlatma eklentisine ihtiyacım var!

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler, bugün bir sunucu açmaya karar verdim ve bir eklentiye ihtiyacım var. Kılıç fırlatıp, arkasında particle effect bırakan ve vurduğu kişiyi de öldüren bir eklenti istemekteyim. Eklentiyi ücretsiz olarak yapabilecek varsa benlen irtibata geçebilirmi?

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin için zökript yapabilirim.
Ancak bu vector olayları skriptte tam olarak bunların yapılmasını mı sağlıyor emin değilim, hiç denemedim daha.
Araştırmakta fayda var.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Senin için zökript yapabilirim.
Ancak bu vector olayları skriptte tam olarak bunların yapılmasını mı sağlıyor emin değilim, hiç denemedim daha.
Araştırmakta fayda var.

Teşekkürler fakat plugin olsa daha iyi olur diye düşünüyorum :)
Çünkü java daha çok şey kapsıyor.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Skript ile Java kullanılarak yapılabilen her şeyi yapabiliriz.
Gereken tek şey: Addon
Öğrenin artık şunu ya, lütfen .s
Particle effect yapılamıyor ama. Her yerde aradım o kodu yok

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu belki işine yarayabilir. Eğer istediğin daha farklı bir şeyse ben yapabilirim. (Zaten yapacak başka işim yok, sıkılıyorum :/)
Sen eklenti kodlamayı biliyormusun?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey söylicem. Sen nasıl ve nereden öğrendin :D
2.5 sene önce bazı videolar izledim, videolarda izlediklerimi uyguladım, daha sonra video izlemeyi bıraktım ve sürekli proje yapmaya başladım. Proje yaptıkça yeni şeyler öğrendim ve şu an olduğum yerdeyim. Tabii ki bu sadece eklenti yazmakla veya sadece Java ile kısıtlı değil.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
2.5 sene önce bazı videolar izledim, videolarda izlediklerimi uyguladım, daha sonra video izlemeyi bıraktım ve sürekli proje yapmaya başladım. Proje yaptıkça yeni şeyler öğrendim ve şu an olduğum yerdeyim. Tabii ki bu sadece eklenti yazmakla veya sadece Java ile kısıtlı değil.
İngilizcemi türkçemi?