SON DAKİKA! Göbişimin Adını...

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hepinize kucak dolusu sevgiler!

Son zamanlarda kafamı kurcalayan bir şey vardı işte bu da: "Göbişimin adını ne koysam?" mevzusuydu. Uzun zamanlar boyunca düşündüm taşındım, taşındım düşündüm ve "Mehmet Adıgüzel" koymaya karar verdim fakat göbişim daha havalı bir isim istiyordu sanki. Bu nedenle göbişimin adını değiştirdim.

Ancak sizler ile ilk önce göbişimin tarihinden başlayalım.

Doğduğum zaman göbişim doğdu. Tam 16 yaşında kerata. Ağustos 3'te 17'ye girecek hıyarto. ( Doğum Günümde Para Verin Bana ) Neyse göbişim yine ağrımaya başladı, bir de ceza veriyor arıza tip tam.

Bu da göbişimden bir kare:

Her neyse daha fazla ağzınızı açık bırakmadan devam ediyorum. İşte bu yüzden göbeğimin adını aşırı havalı, manyak, sayko, bommmm, patlamalı, havadan patlat, uçaktan indir, ağaçtan su şişesi at, hiç yemek yememek gibi aşırı güzel nedenlerden dolayı göbişimin adını "Abuzettin" koydum.

Artık bana pisicik değil "Amiral" deyin.

Konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim. Benle dalga geçen osurukta boğulsun inşallah. Görüşmek üzere!

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Son Dakika;
Daha da kanseriz
Beter olmayız umarım.

Amiral.Bir pisi ariyorum @admiraldus adında
Hmm... Aradığın kişi şu taraflarda falan, ben değilim.

İnsanların göbekleri ile dalga geçmeniz hiçte hoşnut değil.
Elbette dalga geçmeyiz, yalnızca bu bir "TROLL" konu.

"Tröll" konu :/

Naber Abuzettin ._.
Bunun başlayacağını bilmeliydim.

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Abuzettin bey sizi gidi patlamalı, bombastic,havalı şey. Yazarlık Başvuruma bakar mısınız 24 saati geçti 1-2 gün içerisinde Moderator alımlarına cevap veriliyor ise konuya da bakmanızı isterim.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Sana taç giyen aslan yakışır. Aslanım!

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam bu kadar başarılısınız isim bulmada,benim göbişimede isim bulalım 17'sini dolduruyor kereta.

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk başta göbeğin senle birleşik o ayrı bir varlık değil diyecektim ama gifi gördükten sonra sana hak verdim :)