Hatırladığım kadarıyla, force_default_server:true yaparsan fallback_server hangisiyse ona düşer otomatik. Bir de ip-forward:ture olmalı. ip-forward dene mutlaka.
ÇOK SAĞOLUNTüm sunucularda spigot.yml dosyasından bungeecord ayarını true yap.
Bungee configinden ip forward ayarınıda true yap.
Olmadı Malesef Yine İp Ten Sunucuya Giriliyor Faction Sunucumun Portunu Bulmuşlar Authmesiz GiriyolarTüm sunucularda spigot.yml dosyasından bungeecord ayarını true yap.
Bungee configinden ip forward ayarınıda true yap.
Aslında zaten bungeecordda genelde her sunucuya authme atmanız önerilir, neden olmadığı hakkında bir fikrim yok açıkçası. Tüm sunuculara authme atabilirsiniz bu sorunu çözecektir anladığım kadarıyla.ÇOK SAĞOLUN
Olmadı Malesef Yine İp Ten Sunucuya Giriliyor Faction Sunucumun Portunu Bulmuşlar Authmesiz Giriyolar
Hocam tüm dediklerimi yaparsan öyle olması imkansız ancak İpWhitelist diye bir plugin vardı onun tutoriallerini izleyebilirsin.ÇOK SAĞOLUN
Olmadı Malesef Yine İp Ten Sunucuya Giriliyor Faction Sunucumun Portunu Bulmuşlar Authmesiz Giriyolar
Bende aynı kanaatteyim breağğtrouğğHocam tüm dediklerimi yaparsan öyle olması imkansız ancak İpWhitelist diye bir plugin vardı onun tutoriallerini izleyebilirsin.
Bende aynı kanaatteyim breağğtrouğğ
Sadece BungeeCord un ipi ile Girsinler Eğer Faction un İpi ile girmeye çalışırlarsa Lobiden Giriş Yapmalısın Desin Onu başka sunucularda gördüm Pluginmi o peki ? Çok lazımHocam tüm dediklerimi yaparsan öyle olması imkansız ancak İpWhitelist diye bir plugin vardı onun tutoriallerini izleyebilirsin.
Bu eklenti de problemler olduğunu duymuştum doğrumu ya da böyle bir şeyden haberiniz var mı ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu eklentiyi yükle ve config.yml ' nin içindeki ip kısmına plugini kurduğun makinanın ip adresini ekle sorun düzelecektir.
bungeecord un ipini mi yazacağım orayaEklenti gayet düzgün çalışıyor.
Pekala aklımdaki soru işaretlerini giderdiğiniz için çok teşekkür ederim.Betacraft ve diğer büyük sunucular bu eklentiyi kullanıyor kendisi ayarlayamamış herhalde.
Pluginsiz olarak bungeecord:false ayarını true yaparak engelleyebilirdin keşke daha erken görseydim.Sorun SİZLER Sayesinde Çözülmüştür İYİ FORUMLAR! <3
Bir Program İle Direk Sunucuya Giriliyor O Ayarda Fayda Etmiyor. İpWhitelist Plugini İse Bu BUGU Yok EdiyorPluginsiz olarak bungeecord:false ayarını true yaparak engelleyebilirdin keşke daha erken görseydim.