100 TL ye Premium almaya çalışıyorum fakat olmuyor!

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler. Bugün minecraftın orijinal sitesinden 100 tl ye premium almayı denedim fakat kredi kartı bilgilerim doğru olmasına rağmen hep şu hatayı vermektedir

An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again

Bu hatanın çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi lütfen.

(Bu arada ininal falan değil banka kartı)

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kart bilgilerini doğrulayıp tekrar dene gibi bir şey diyor ama neden minecrafta alıyorsun sadece soruyorum

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Minecraftın sitesinden alma bence uygun fiyata herşeyi değişen premium satan siteler var ama güvenli olanı ' nı bulmak zor tabi : d

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
kart bilgilerini doğrulayıp tekrar dene gibi bir şey diyor ama neden minecrafta alıyorsun sadece soruyorum
Orijinal daha iyidir :) Her şeyi istediğimiz gibi yapabiliyoruz ve başka siteden bir arkadaşım aldı fakat gelmedi hala premiumu. Ondan orijinal siteden almayı tercih ederim

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
%90 ihtimalle bakiye yetersiz gördüm 100TL yazmışsın fakat bir kontrol et yinede, kim bilir avro 6 tl olmuştur. Şaka bir yana Kart bilgilerini hatalı yazmışsın diyor.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
%90 ihtimalle bakiye yetersiz gördüm 100TL yazmışsın fakat bir kontrol et yinede, kim bilir avro 6 tl olmuştur. Şaka bir yana Kart bilgilerini hatalı yazmışsın diyor.
kardeş 105 TL yaptım sonradan hala olmuyor ve kart bilgilerini eksiksiz bir şekilde girdim

23.95 Euro = 99.47 TL

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Değerli Kardeşim
Yaklaşık 1-1.5 yıl önce almaya çalışırken aynı sorun bendede vardı araştırdım ve çözümünü buldum

Öncelikle Minecraft Yut Dışı Tabanlı Bir Site Bildiğim Kadarıyla İninal İle Alırken %7 lik bir komisyon istiyor buda 10 tl yapıyor galiba
Bende Senin gibi normal siteden almaya kalktıgımda bu hatayı alıyordum bende gift code alarak çözümüne ulaştım
gift code da mojang sitesinden alınıyor güvenilir bir şey yani hediye kodunu kendime özel seçtim mail e kod geliyor
ayarlıyorsun yaparken anlarsın o kart bilgilerini girmeden önce orada gift code gibi bir link olması gerek araştır
yapamazsan skype:reversestens yardım etmeye çalışırım iyii günler

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Kredi kartı bilgilerini ve bakiyeni kontrol et.
"Sipariş verirken bir hata oluştu, lütfen kredi kartı bilgilerini doğrulayıp tekrar deneyin."

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Değerli Kardeşim
Yaklaşık 1-1.5 yıl önce almaya çalışırken aynı sorun bendede vardı araştırdım ve çözümünü buldum

Öncelikle Minecraft Yut Dışı Tabanlı Bir Site Bildiğim Kadarıyla İninal İle Alırken %7 lik bir komisyon istiyor buda 10 tl yapıyor galiba
Bende Senin gibi normal siteden almaya kalktıgımda bu hatayı alıyordum bende gift code alarak çözümüne ulaştım
gift code da mojang sitesinden alınıyor güvenilir bir şey yani hediye kodunu kendime özel seçtim mail e kod geliyor
ayarlıyorsun yaparken anlarsın o kart bilgilerini girmeden önce orada gift code gibi bir link olması gerek araştır
yapamazsan skype:reversestens yardım etmeye çalışırım iyii günler
Mojangın sitesinde satılmıyorki bunlar ve ininal değil kredi kartı ile yapıyorum

Linkini versene bu hediye kodlarının.