Mustafakemal535
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selamun Aleykum Oncelikle NPC lere SAG TIKLAYINCA SUNUCUYA GITME EKLEMEK ISTIYORUM AMA COMMANDNPCS HATA VERIYOR VE CÖZEMEDIM SKRIPT ILE BUNU YAPABILIRMISINIZ LUTFEN SIZDEN DESTEK BEKLIYORUM
Çalışmadı :/CitizensCMD eklentisini kullanman gerek.
Skript ile yaparsan eğer bazı sıkıntılar çıkabilir. En iyisi plugini vs. kontrol et.
Oyuncular direk bungeecordda spawn oluyor ise oraya koy. Ama lobi için farklı bir sunucu var ve orada başlıyorlarsa oraya.Çalışmadı :/
Beni Şuanda Sadece Skript Kurtarabilir Bu yüzden Bana Skript Lazım ServerNPC , CitizensCMD Pluginlerini BungeeCord a mı koymam Gerek Yoksa Lobi ye mi ?
CommandNPC Makinemde Çalışmıyor ?Npcnin Öyle Komutu Vardı İnternetten Araştırym Araştırablirisem.
Bu Video
Hata Nedir. Sebebi 0=?CommandNPC Makinemde Çalışmıyor ?
Gerçekten Hatayı bilmiyorum Hata Console de gözükmüyor pl yi okumuyorHata Nedir. Sebebi 0=?
Serverin Versionuna Göre Yüklediyseniz ÇalışırGerçekten Hatayı bilmiyorum Hata Console de gözükmüyor pl yi okumuyor
Tamam Hocam Sağolun Meğer VPS e Java8 Yüklemediğimden Dolayı Çalışmıyorumuş ama gene bir sorum olucak NPC de Skeleton veya farklı Mobları NPC olarak nasıl yapabilirim.Serverin Versionuna Göre Yüklediyseniz Çalışır![]()
Bakıyorum.Tamam Hocam Sağolun Meğer VPS e Java8 Yüklemediğimden Dolayı Çalışmıyorumuş ama gene bir sorum olucak NPC de Skeleton veya farklı Mobları NPC olarak nasıl yapabilirim.
DerkeneBakıyorum.