bahattindurmaz3
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucumun sitesinden kayıt olunacak sadece ve kayıt olmayanlar oyuna girince mesaj gelecek şu siteden kayıt olun diye nasıl yapıcam
Batihosttan sunucu alsak kendileri siteden kaydolmayı gösterirlermi?Batihost kendi sitesinde bunun ile ilgili bilgi veriyor diye biliyorum ama bulamadım o yüzden @SarpE nin dediği gibi yapamazsanız eğer burdaki linkede bakabilirsiniz.İyi forumlar.
link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Desteğe ticket attığınız zaman yardımcı oluyorlar ama bu konuya olmayabilirler belki,siz yinede şansınızı deneyin isterseniz ?Batihosttan sunucu alsak kendileri siteden kaydolmayı gösterirlermi?
Siteyi herkese veriyorlar bunu biliyorum.Ben 6GB sunucum için BungeeCord desteği istemiştim 8 GB ve üstüne dediler. Bilmem site içinde 8 GB üzeri olabilir.
Umarım ediyorlardır.Site vermelerinden bahsetmiyorum, verdikleri siteye yardım etmelerinden bahsediyorum.
Umarım ediyorlardır.
Hocam ben şöyle bir hata alıyorum.Bulundu çaresi arkadaşlar authme confinge girin oradan kick on registered i bulun onu true yapın bunun sayesinde adamlar siteden kayıt olmadan sunucuya giremez oyundan atma mesajınıda authme klosöründen message ye girin oradan ctrl+f ye basın ve oyundan atma mesajını aratın ve istediğiniz şekilde değiştirin
İyi forumlar,başarılar.