Rabisudan server açtım yardım eder misiniz ?

ffErenff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha birçok sorum var ama şu an ki sorunum sürüm değiştiremiyorum. Yani nasıl değiştiricemi bilmiyorum
İnternette araştırdım özel,jar fln oluşturun diyo sonra jar.ı içine atın diyo da hangi jar.ı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hiç bişi anlamadım bundan yardım eder misiniz lütfen param boşa gidicek :/

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Buradan anladığım kadarlı ile sunucu kurmak hakkında bilginiz yok, keşke önce bir kaç bir şey öğrenip açsaydınız, bahsi geçen jar ise kullanacağınız Spigot'un jar'ı dır.

Özetle hangi sürüm yapacaksan sunucuyu onu spigottan indir adını ozel olarak değiştir ve jar dosyasındaki ozel.jar ile kendi ozel.jarı'ını değiştir.

Rabisu kolaylık olsun diye böyle bir şey yapmış fakat kişisel görüşüm işi karmaşıklaştırdığıdır.

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Buradan anladığım kadarlı ile sunucu kurmak hakkında bilginiz yok, keşke önce bir kaç bir şey öğrenip açsaydınız, bahsi geçen jar ise kullanacağınız Spigot'un jar'ı dır.

Özetle hangi sürüm yapacaksan sunucuyu onu spigottan indir adını ozel olarak değiştir ve jar dosyasındaki ozel.jar ile kendi ozel.jarı'ını değiştir.

Rabisu kolaylık olsun diye böyle bir şey yapmış fakat kişisel görüşüm işi karmaşıklaştırdığıdır.
Uzak masaüstü her zaman daha pratiktir. Anlatımınız gayet güzel

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz.

ffErenff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Teşekkür ederim yapmayı başardım sonunda