Sizin istediklerinizle skyblock sunucusuna yön vericez!

MisterSurreal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu açmayı düşünüyorum sunucuda ne olacağına siz karar vericeksiniz
Lütfen yorumlarda ne olmasını istediğini yazınız. sizin isteklerinize göre skyblock sunucusuna yön vericez!

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
1) Taşları kırınca envantere gelme.
2) taşları kırınce belli oranla maden çıkma.
3) özenilmiş ve güzelleştirilmiş skyblock eklentisi.
4) VIP ' lere özel ayrı adalar ( her vipin farklı olabilir.)
5) Mesela bir site açarsınız orda puan sistemi ayarlarsınız spawneri belli bir puana ulaşınca siteden alabirler.
Bunlar benim fikirlerim tabi daha çok şey eklenebilir ama aklıma bukadar geldi :D

MisterSurreal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1) Taşları kırınca envantere gelme.
2) taşları kırınce belli oranla maden çıkma.
3) özenilmiş ve güzelleştirilmiş skyblock eklentisi.
4) VIP ' lere özel ayrı adalar ( her vipin farklı olabilir.)
5) Mesela bir site açarsınız orda puan sistemi ayarlarsınız spawneri belli bir puana ulaşınca siteden alabirler.
Bunlar benim fikirlerim tabi daha çok şey eklenebilir ama aklıma bukadar geldi :D
1-2-3 zaten yaptım ada 4-5 zor geliyor. Yardım edicek birini tanıyorsan yaparım.

Hard skyblock olsun yeter. NET.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam hard olacağı söylenemez market olacak, ATM olacak, belli oranla maden çıkıcak.

Mesela 5000 taş kırınca istediğiniz kazmayı geliştirebilirsiniz.
Nasıl yapabilirim bunu hiçbir fikrim yok?

KozmikKaplumbağa

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-2-3 zaten yaptım ada 4-5 zor geliyor. Yardım edicek birini tanıyorsan yaparım.

Tam hard olacağı söylenemez market olacak, ATM olacak, belli oranla maden çıkıcak.

Nasıl yapabilirim bunu hiçbir fikrim yok?
Eğer skript yapabilirsen kredi skripti de olabilir mesela 5 krediye bir kazma upgrade olabilir değilmi?.5000 Taşı 5 bölürsek 1000 taşda bir kredi gelir.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Çok zor değil buna benzer bir şeyi görmüştüm bir sunucuda ChestCommand ' la yapılabilir yada skript ' le menu kodlarsın :D