• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Rabisu Bize bahmiyir!

KozmikKaplumbağa

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar!
Bugün ilk defa gördüğüm bir iğrençlik gördüm.Rabisu nun biraz olayları abarttığını düşünüyorum.
upload_2017-7-12_22-54-15.png
,
Bu aylık.10lira.Ramı beleş hostinglerle aynı.İşte ram ve slot...hatta slotu beleş hostinglerden kötü.Tamam pluginler ve açma kapama konusu geçiyor ama.Ram...Bune olum??
Ben mi yanlış düşünüyorum?? Şurda craft bukkit sunucu açsam portlasam...1gb ram bassam daha iyi olabilir mi sizce??? Yoksa banamı öyle geliyor???

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Haklısın, ayrıca işlemci bile yazmıyor :(
Kişisel bilgisayarında kursan 1 gb sunucu, daha performanslı olur. En azından işlemciyi bileceksin ^^
Fiyat iyi ama verilenler kötü be @Rabisu

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Haklısın, ayrıca işlemci bile yazmıyor :(
Kişisel bilgisayarında kursan 1 gb sunucu, daha performanslı olur. En azından işlemciyi bileceksin ^^
Fiyat iyi ama verilenler kötü be @Rabisu

Benim eskiden 2 saatliğine açtığım sunucu türüne benziyor :D naptın rabisu reis yakıştımı
Öncelikle Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür ederim ancak 10 liralıkta olsa onun faturası olsun sunucudan tükettiği işlemci olsun ve ek olarak verdiğimiz destek olsun diğer sunucu paketi alanlarla aynı olduğu için daha ucuz yazamıyoruz maglum mobil ödemeki komisyonu artık biz karşılıyoruz :)

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür ederim ancak 10 liralıkta olsa onun faturası olsun sunucudan tükettiği işlemci olsun ve ek olarak verdiğimiz destek olsun diğer sunucu paketi alanlarla aynı olduğu için daha ucuz yazamıyoruz maglum mobil ödemeki komisyonu artık biz karşılıyoruz :)
Hocam sizden daha iyi bir hosting firması olduğunu düşünmüyorum. Serverimi bakımdan çıkarıp sizin hostinginizi alıcam.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 dakikada ticket cevaplıyor, evet bakmıyor.
Isırırım seni Rabisu! /Bu bir viral reklamdır, 1 milyon türk doları ücret olarak alınmıştır\