Arsalarda FLY Sorunu

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Groupmanager'de world ve plotworld isimli dosyalar oluşturudm ve sadece plotworld de fly yetkisi verdim oyunculara. Oyuncular flyi ile arsalarda uçarken cıkıp geri girdiklerinde uçmaya devam ediyorlar ve spawna gidincede uçabiliyorlar. acil yardım lazım

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Yetki vermek yerine komut bloğu ile dene istersen yetkiyi sil komut bloğu koy üstüne basınca fly versin yada ufak bir skript ile "fly " komutunu sadece arsalarda kullanmalarını ayarlayabilir yada başka dünyaya geçince otamatik almasını sağlayabilirsin.

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
denedim fakat olmuyor.
oyundan cıkınca fly olsada olmasada fly'ı kapatabilecek bir skript yapabilirmisiniz ?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Şu şekilde kolayca yapabilirsin.
Kod:
on command /lobi:
    set player's flight mode to false

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Bunu deneyin isterseniz bide çalışmazsa yazın denemedim çünki.
Kod:
on quit:
    set player's flight mode to false

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Adam oyundan çıkıp girdiklerinde diye bahsetmiş lobi dememiş ki -_-

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Adam ./spawn yazmadı diyelim gidip /warp bişeybişey yazdı diyelim ne farkeder onlar içinde yapması gerekir onun yerine bu daha basit gözükür.

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Hocam yanlış anladınız sanırım. PlotWorld'de warp arsalar hariç başka warp yok oyuncu fly açık iken warp yazınca sorun olmuyor ancak eğer oyuncan cıkıp girip warp lanırsa fly kapanmıyor. yaptığınız skripti deniyeceğim.

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Hocam yanlış anladınız sanırım. PlotWorld'de warp arsalar hariç başka warp yok oyuncu fly açık iken warp yazınca sorun olmuyor ancak eğer oyuncan cıkıp girip warp lanırsa fly kapanmıyor. yaptığınız skripti deniyeceğim.
Dene oyundan çıkınca oyuncunun fly' ını alıyor çalışması lazım.

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
[18:20:42] [Server thread/ERROR]: 'player's flight mode' is not an entity type (GirisMesaji.sk, line 2: set player's flight mode to false')
Kod:
[18:20:42] [Server thread/ERROR]: 'player's flight mode' is not an entity type (GirisMesaji.sk, line 2: set player's flight mode to false')

Skript hata veriyor. acaba bunu başka bir şekilde yapabilirmiyiz ? plotsquared kullanıyorum. bu pluginin configinde fly ile alakalı bir bölüm bulamadım. acaba arsalarda uçmak için bir perm varmıdır ? essentials hariç

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Bende demin denedim ben çalıştı garip sunucu sürümü kaç ?

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Spigot 1.8.8
Bu ara bu skripte gerek kalmadı yinede teşekkür ederim. PlotSquared pluginin flag ayarını bulduk fly için sadece kendi arsasında ve ekli olduğu arsalarda uçabiliyor fakat ben flag yaparsam herkes uçabilecek. ben bunu sadece belli gruba vermek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Bunun olması için bir permissions vardır heralde o permissions ' u Groupmanager ' den istediğin gruba ekle ozaman sadece onlar uçabilir