İlk Macera Haritam & Düşüncelerinizi yazın.

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
#ANLATIM
Herkese selamlar forum takipçileri , bugün sizlere ilk defa yapmış olduğum bir macera haritasını paylaşmak istedim. Tam macera değil çünkü devamı bölüm 2'de olucak. Kaldığı yerden bölüm 2'de devam edicek, ancak eğer beğenirseniz devam edicek. Senaryo ve harita tamamen bana aittir. Video çekerseniz bir sonraki bölümde adınızı yazarım. Harita görüntüleri aşağıdadır. Bölüm 2'yi yapmadım, ancak eğer beğenirseniz yorumlara yazın ki bölüm 2'ye başlayalım. Harita'yı kendi emeklerimle ve senaryo'yu ağabeyimle beraber hazırladık. İyi oyunlar dileriz.
#GÖRÜNTÜLER

2017-07-13_23.55.08.png
2017-07-13_23.54.52.png

2017-07-13_23.54.32.png

2017-07-13_23.53.36.png

2017-07-13_23.54.01.png

Eternalisa / Harita & Senaryo

#İNDİRME
Google Drive'ya yükleme yaptım eğer virüs olduğunu düşünen arkadaşlarımız var ise ki vardır. Antivirüs programlarınız ile taratmanızı öneririm. Tarattığı halde güvenmeyen var ise indirmemesini isterim.
Haritayı indir :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tabelalarda Türkçe karakter kullanmaman gözüme çarptı. Onun dışında başarılı bir haritaya benziyor, tebrik ederim.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Güzel bir haritaya benziyor,başarılar.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Hemen İndiriyorum . Version Ne Olucak ? Hadi Bakalım.... "Hortlandın Diye Harita Yaparsan Güzel Olur" @Gloin Korku Haritası İsteğim Bukadar

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şu harita konularınıza versiyon eklemekten neden bu kadar acizsiniz anlamıyorum. Biz nereden bilelim bu haritayı hangi sürümde oynayacağız ?

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tabelalarda Türkçe karakter kullanmaman gözüme çarptı. Onun dışında başarılı bir haritaya benziyor, tebrik ederim.
Texture pack , kullananlar için türkçe karakter kullanmadım.
Güzel bir haritaya benziyor,başarılar.
Teşekkürler.
Hemen İndiriyorum . Version Ne Olucak ? Hadi Bakalım.... "Hortlandın Diye Harita Yaparsan Güzel Olur" @Gloin Korku Haritası İsteğim Bukadar
Versiyon 1.8
Şu harita konularınıza versiyon eklemekten neden bu kadar acizsiniz anlamıyorum. Biz nereden bilelim bu haritayı hangi sürümde oynayacağız ?
Versiyon 1.8

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dostum haritanı oynadım sıradan bir harita hazırlamışsın. Komut bloklarını kullanarak çok fazla şey yapabilirsin bu konuda haritan çok zayıf kalmış bir tane bile komut bloğu kullanılmamış(baştaki tp dışında). Haritayı çok saçma bir yerde kesmişsin ayrıca çok kısa olmuş. Ana hikayeyi biraz ilerletip köyde bir kaç kişiyle konuşsaydık daha mantıklı olurdu. Bir sonraki bölüm gelirse ve bunlara dikkat edersen sevinirim.

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum haritanı oynadım sıradan bir harita hazırlamışsın. Komut bloklarını kullanarak çok fazla şey yapabilirsin bu konuda haritan çok zayıf kalmış bir tane bile komut bloğu kullanılmamış(baştaki tp dışında). Haritayı çok saçma bir yerde kesmişsin ayrıca çok kısa olmuş. Ana hikayeyi biraz ilerletip köyde bir kaç kişiyle konuşsaydık daha mantıklı olurdu. Bir sonraki bölüm gelirse ve bunlara dikkat edersen sevinirim.
Bu macerayı bitiricem , şehit ömer halisdemir okulu adında haritam bugün tamamlanıcak ve paylaşıcam.