Nasıl gerçek bir heçkır olunur?

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
  • Bir güneş gözlüğü giyin :para:
  • HackerTyper.com'a girip sürekli rastgele tuşlara basın :para:
  • Arkadan Hacker Müziği'ni açın: :para:
  • Her yerde arkadaşlarınıza hava atın "Ben Anonymous'un kurucusuyum" deyin :para:
  • Size yamuk yapan olursa "Ben Anonymous'un kurucusuyum hapisten yeni çıktım adam ol bilgisayarını hacklemeyeyim!" deyin. :para:
  • Şu Beleş Hosting sitelerinden sub domain ile biten bir site açın ve siteye "Hacked By (isminiz veya nickiniz)" yazıp arkadaşlarınıza gösterip hava atın :para:
  • E-Mail onay buguyla veya şu insanlara tuzağa düşüren sitelere girip Facebook'ta İnstagram'da "bedava takipçi hilesi kullanıcı adınızı şifrenizi yazın anında 23234234 takipçi" deyip onları kandırın (Şaka yapıyorum denemeyin.) :para:
  • Forumda, Facebookta avatarınızı şu Google'ın meşhur ajanını koyun veya Anonymous'un logosunu koyun.
  • Forumda insanların profiline "Hacked By (nickiniz)" yazın. :para:
  • İnternetten hazır Trojanları indirip 10 yaşındaki ilkokul arkadaşlarınızın bilgisayarına GTA S.A diyerek atın ve arkaplanını korkunçlu karı yapıp videoya alın :para:
  • Ve bu videoyu internette "hacklenen 10 yaşındaki çocuk bakın ne izlerken(:kaş:) yakalandı deyip Youtube'a atın. :para:
  • YouTube'da "heçkırlık dersleri" diye proxy kullanmayı, hazır trojanlar exploitler kullanmayı gösterin. :para:
  • İnternette birisiyle tartışırsanız "hapisten yeni çıktım" deyip blöfler yapın. :para:

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
+İşte sonunda heçkır olabileceğim.
-Vay canına ne diyo bu ? (Kemal Sunal)