ChestShop Hatasi!

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Beyler ChestShop Plugini Sacma Bir Hata Veriyor.
Markete Enchli Bir Set Koyucam /iteminfo Dan Koduna Bakip Her Seyi Dogru Yaziorum.
Tabelada Diamond Yerine Dıamond Yazılıor Yani i Yerine ı Oluyo.
Ve Tableya Survival Modda Sag Tikladigimda Hic Bir Sey Olmuyor Chat a Yazi Filanda Gelmiyo.
Çözümünü Bilen Acil Ulaşsın!
ChestShop 3.8.12 Kullaniyorum
Ornek Bir Resim:

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu için bir hosting mi kullanıyorsun yoksa kendi bilgisayarın üzerinden mi açıyorsun? Çünkü biraz araştırdım ve işletim sistemini ingilizce yapınca düzeldiğini söylüyorlar.(Veya belki de javayı ingilizce yapmak da yetiyordur.)

Eğer sorun o şekilde çözülmezse
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve ordaki iConomy 7.8-Stable ile değiştir iconomy pluginini. Araştırmalarım sonucu sadece bu 2 çözümü bulabildim.

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Basit bir çözümü var aslında sadece konsola utf8 desteği getiriceksin ve biticek.

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Basit bir çözümü var aslında sadece konsola utf8 desteği getiriceksin ve biticek.
UFT -8 Destekliyor

Sunucu için bir hosting mi kullanıyorsun yoksa kendi bilgisayarın üzerinden mi açıyorsun? Çünkü biraz araştırdım ve işletim sistemini ingilizce yapınca düzeldiğini söylüyorlar.(Veya belki de javayı ingilizce yapmak da yetiyordur.)

Eğer sorun o şekilde çözülmezse
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve ordaki iConomy 7.8-Stable ile değiştir iconomy pluginini. Araştırmalarım sonucu sadece bu 2 çözümü bulabildim.
Sunucuda iconomy yok

UFT -8 Destekliyor

Sunucuda iconomy yok
Dediginiz Plugini indirdim ve duzeldi Teşekkürler.