Serverime admin arıyorum.

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeni kuracağım ErnaSurvival serverime , daha önce tecrübesi olan , deneyimi olan , buildi iyi olan, tüm admin komutlarını bilen bir adam lazım. Başvuru formu aşağıda alımlar ileride yapılacaktır. Ancak serverin buildi , pluginleri falan ayarlıyorum. İşimiz bitince de serveri rabisu'da açacağım. Aşağıdaki formu dolduranları onayladıklarımı buradan açıklayacağım. Onayladığım kişiyi skype üzerinden ekleyeceğim.

Gerçek ve Oyun adınız :
Skype adresiniz :
% Build oranınız ? :
Kaç yaşındasınız ? :
% Admin komutları ? :
Kaç yıllık adminsiniz :
WG Bilirmisiniz :

Güncel. tecrübeli adminler gelsin.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek ve Oyun adınız : Kaan / BeyondBirthday07
Skype adresiniz : İstersen özelden atarım.
% Build oranınız ? : Çok iyi bir buildim olduğunu söyleyemem.
Kaç yaşındasınız ? : 16
% Admin komutları ? : Tabii ki hepsini bilemem ama birçok komutu bildiğimi düşünüyorum.
Kaç yıllık adminsiniz : Kaç yıllık adminsiniz sorusu aslında biraz ilginç bi soru, 1.8.1 Beta'dan beri oyunu oynuyorum. Uzun bi süredir de sunucularda admin/pluginer/skripter olarak çalışıyordum.
WG Bilirmisiniz : Evet.

Umutcan640707

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gerçek ve Oyun adınız :Umut-UmutBey
Skype adresiniz :K-b Valla Yok
% Build oranınız ? :100/94.56
Kaç yaşındasınız ? :17
% Admin komutları ? :100/93
Kaç yıllık adminsiniz :2-4Yıl,Minecraftı 5 yıldır oynuyorum.10 defada server kurdum.
WG Bilirmisiniz :Kesinlikle Evet.

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gerçek ve Oyun adınız : Kaan / BeyondBirthday07
Skype adresiniz : İstersen özelden atarım.
% Build oranınız ? : Çok iyi bir buildim olduğunu söyleyemem.
% Admin komutları ? : Tabii ki hepsini bilemem ama birçok komutu bildiğimi düşünüyorum.
Kaç yıllık adminsiniz : Kaç yıllık adminsiniz sorusu aslında biraz ilginç bi soru, 1.8.1 Beta'dan beri oyunu oynuyorum. Uzun bi süredir de sunucularda admin/pluginer/skripter olarak çalışıyordum.
WG Bilirmisiniz : Evet.
Hocam pluginlerle pek aram yok. Pluginer olarak bana yardım etmek isterseniz [email protected] server kapanana kadar op+gm 1 karşılığında.

Gerçek ve Oyun adınız :Umut-UmutBey
Skype adresiniz :K-b Valla Yok
% Build oranınız ? :100/94.56
Kaç yaşındasınız ? :17
% Admin komutları ? :100/93
Kaç yıllık adminsiniz :2-4Yıl,Minecraftı 5 yıldır oynuyorum.10 defada server kurdum.
WG Bilirmisiniz :Kesinlikle Evet.

Hocam özelden ip adresi atarım. 2 kişi build yaparız.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hocam pluginlerle pek aram yok. Pluginer olarak bana yardım etmek isterseniz [email protected] server kapanana kadar op+gm 1 karşılığında.

Hocam özelden ip adresi atarım. 2 kişi build yaparız.
Yaklaşık 1 yıldan beridir pluginerlerle adam akıllı uğraşmadığım için çok başarılı şeyler yapabileceğimi iddia etmiyorum. Plugin paketi daha önce hazırlamadım ama eğer plugin paketi felan varsa edit/türkçeleştirme felan deniyebilirim. (1 yıl boyunca ilgilenmememin nedeni okul vb.)

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 1 yıldan beridir pluginerlerle adam akıllı uğraşmadığım için çok başarılı şeyler yapabileceğimi iddia etmiyorum. Plugin paketi daha önce hazırlamadım ama eğer plugin paketi felan varsa edit/türkçeleştirme felan deniyebilirim. (1 yıl boyunca ilgilenmememin nedeni okul vb.)
Yok hocam. Sadece türkçeleştirmeniz yetecektir.

AykuTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gerçek ve Oyun adınız : Ilker Oyundaki Adım:Zachugon
Skype adresiniz : Yok valla :(
% Build oranınız ? : %90-95 arası
% Admin komutları ? : Bilgim Var fakat Birazını bilmiyorum... yani %95 denilebilir.(Yuvarlıom Çaktırm :))
Kaç yıllık adminsiniz : 2-3 yıllık adminliğim var...
WG Bilirmisiniz : tabikide :D

Builder felanda olabilirim sıkıntı yok :D

Son düzenleme: