SkyKaisaNW [YENİLENDİ] | HardSkyBlock| ATM | Spawner | Kasa |Herkese Adil | SkyKaisaNW.Batihost.Com

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

SUNUCU PLUGİN VE ÇOĞU HARİTASIYLA YENİLENDİ !

Kesinlikle Adaletli Olan Sistem Ve Yetkililerimiz Sayesinde
Hem Suncu Hem de Oyuncu Kalitesinin Artmasına Yol Açan işlerimiz Bizi Daha İleri Taşıyacak.
Bu Yolda Siz
Oyuncular Bizim En Büyük Destekçimiz Olacaksınız
Hep Birlikte
Daha İyi ve Kaliteli Oyun Ortamı Hazırlamak Temel Amaçlarımız Arasında

SkyKaisaNW
'
nin Kuruluş Amacı, Tüm Oyuncularına Kaliteli Eğlenceli Zorlayıcı Fakat Keyif Verici Bir Ortam Sunmaktı. tabii ki de Bunları Yaparken Adil,Dürüst,Eşit Gibi Kavramlarla İçli Dışlı Olmak Gerekiyor. Öyle de Değilmi zaten ?,Bu Kavramlardan Uzaksan Hiç Bulaşma Daha iyi !. İşte Biz Bu Kavramlara Uyarak Sunucumuzu Sizlere Açıyoruz Adaletli Ve Keyifli Oyun Garanti ediyoruz !

Peki Bu Sunucuda Ne Var ?

>Sağlam Açık Artırma
İtemlerinizi Daha Kolay Satabilmek Adına Geliştirilmiş Açık Arttırma Sistemi !
>Ekonomiye Can :D

Evet Doğru Duydunuz Ekonomiye Can ! Plugin Sayesinde Her 1 Saatte Bir 50 Dolar !

>ATM Sistemi
Yeni Geliştirilen Plugin İle Artık ATM nizde Para Tutabilecek Veya İstediğiniz Zaman Çekebileceksiniz
>Kasalar

Taş Kazarken Kazandığınız Anahtar Parcaları İle Anahtar Alıp Çeşit Çeşit Ödül Dolu Kasaları Açabilirsiniz !
>Sıkıntısız Oyun Keyfi !
Herhangi Bir Sıkıntı Çıktığında "Sürekli" Çevrimiçi Yetkililerimiz" Sayesinde Tüm Sorunlara Anında Müdahale Edip Serüvene Devam Ediyoruz !
>Ada Levelli Rütbe Sistemimiz
Hepsi Ve Daha Fazla Özellik İçin Sunucumuza Davetlisiniz !

Üst Kısımdada Belirttiğim Gibi Paranızı Güvenle Saklayıp Çekebilieceğiniz Warp Atm

Sabrının Ölçüleceği Warp Balıkçı

Zorlanacağın Warp AktifMob

Yemek İçin Uğrayacağın Yer
Warp PasifMob

Zor Fiyatlarıyla Warp Market (Fiyatlar Ayarlı)

Eğlence Amaçlı Evcil Hayvanlar ! (yakında)

birçok Eklenti Eklendi Hepsini Görmek İçin Sunucumuza Davetlsiniz

SUNUCU PLUGİN VE ÇOĞU HARİTASIYLA YENİLENDİ !
Kayıt Olmak İçin: skykaisanw.craft.tc
Sunucu ip: play.kaisanw.org

Son düzenleme:

KozmikKaplumbağa

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana Kaplumbağa tavsiyesi:
Eğer emek bir server istiyorsan sunucuna
OP Skyblock
Normal Skyblock
Hard Skyblock ekleyebilirsin.Tabi sana kalmış.Sunucu gayet hoş.

xByChunk_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Evet Merhaba...
Sunucunuz gayet güzel. Okudum, birazdan Sunucu'ya Gelicem.
Oyundaki İsmim: xByChunk_

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Yalnız size tavsiyem eğer hard skyblock yapacaksanız sadece market fiyatlarını zor yapmak yetmez.
30 dakikada bir 100 tl kaldırılmalı.
Spawner satışı olmamalı olsa bile çok pahalı olmalı (gerçek para olarak diyorum)
Kırıktaştan anahtar çıkma vs olmamalı eğer kasa yapacaksanız anahtarları oyun fiyatıyla yüksek fiyatla satmalısınız.
Ekleyeyim sunucuya girmedim sadece konudaki yazılara göre yorum yaptım.
Yine de opskyblock sunucusu görmemek gâyet iyi. Başarılar.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Larkasus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yalnız size tavsiyem eğer hard skyblock yapacaksanız sadece market fiyatlarını zor yapmak yetmez.
Spawner satışı olmamalı olsa bile çok pahalı olmalı (gerçek para olarak diyorum)
Kırıktaştan anahtar çıkma vs olmamalı eğer kasa yapacaksanız anahtarları oyun fiyatıyla yüksek fiyatla satmalısınız.

Yorumun için teşekkür ederiz.
Serverimiz daha yeni açıldığı için oyuncuların başını fazla ağrıtmak istemedik ama yorumunuzu değerlendiricez :)

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Merhaba Sunucuya Girmesen Bile Sistemleri İyi Anlamışsın Bunu Değerlendirmeyi Düşünüyorum Fakat Her Kısışımda Oyuncuların İtirazı Artıyor :D Ama Sonuç Olarak Yine de Değişeceğiz Yorumun İçin teşekkürler :) + olarak suncuda şu ana kadar para konusunda gelişmiş hiç kimse yok 100 tl lere şükrediyorlar :D

Son düzenleme: