Minecraft Serverde pluginer alimi ! ve digerleri

Pixsel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oncelikle hepinize merhaba arkadaslar
Server acdik su anda ram 2 slot 20
Biz bi sw kurduk groupmanager yukle ve kendimize bi yetki veremiyoz tag yapdik ama yinede veremiyoz
Bunun sorununu ve pl si bilen varsa lutfen yorumdan yazin bunu bilen varsa yetkisi admin+op vericegiz
Bu arada builder alimi icin
Ad
Soyad
yas
nerde oturoysun
onlinen
ayda sw ye kac tl para odeye bilirsin en azi 50 kurus :
skypenizi koyun ben eklerim

asker201

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad İbrahim
Soyad **
skype Asker201 kumarbazcraftmc
neden biz ***
yas 16
nerde oturoysun ***
onlinen gunde en az 6saat
ayda sw ye kac tl para odeye bilirsin en azi 50 kurus : 4 5 tl verırım ama soruların yarısı cok saçma nabıcan nerde oturdugumu??

Pixsel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad İbrahim
Soyad **
skype Asker201 kumarbazcraftmc
neden biz ***
yas 16
nerde oturoysun ***
onlinen gunde en az 6saat
ayda sw ye kac tl para odeye bilirsin en azi 50 kurus : 4 5 tl verırım ama soruların yarısı cok saçma nabıcan nerde oturdugumu??
alinmadiniz malesef

Beyler siz alimlari doldurun rank pluginini ve tag i hal etdim

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Pluginer formu yok sanırım varsa atar mısın doldurayım

-By Alpha :bayrak:

BlackEagleEye

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraftda bi bölgeye blok döşücem bazı bloklar oluyo ama bazıalrı olmuyo örneğin kuvars bloğu ismi yazıyorum fakat böyle blok bulunmamaktadır diyo ingilizcede yazıyorum türkçede yazıyorum ismi yanlış diyo napabilirim blok kodunuda yazıyorum onada yok diyo bide bi yere tek değil mesela 10 blokluk alana döşücem /fill komutuyla yardım ederseniz çok sevinirim lütfen yardım bekliyorum

Arkadaşlar minecraftda bi bölgeye blok döşücem bazı bloklar oluyo ama bazıalrı olmuyo örneğin kuvars bloğu ismi yazıyorum fakat böyle blok bulunmamaktadır diyo ingilizcede yazıyorum türkçede yazıyorum ismi yanlış diyo napabilirim blok kodunuda yazıyorum onada yok diyo bide bi yere tek değil mesela 10 blokluk alana döşücem /fill komutuyla yardım ederseniz çok sevinirim lütfen yardım bekliyorum

Wittchen

En iyi cevaplar
0
/fill world edit'in başka bir komutu falan mı ?

Wittchen

En iyi cevaplar
0
kardeş mesela 10 blokluk alana blok döşücen ya /fill x1 y1 z1 x2 y2 z2 blok ismi yazıyosun ya raya blok döşüyo blok ismini yazıyrum böyle blok yok diyo ama stone falan yazınca oluyo
Sunucu adresini atarsan orada daha detaylı yardımcı olabilirim.

KuralsizBRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım: Burak
Soyadım: Ka****
İletişim: facebook.com/TrolFaceYT /// facebook.com/profile.php?id=100019729776972
Online: Günde en az 2 saat en yüksek 10 saat.
Nerede Oturuyorsun: Bursa/Türkiye Yı**** Eğit** Caddesi B**** SİTESİ A Blok Kat 3 Daire 10
Neden Biz? Yardım edebilmek için. Yardımıma gerek duymuyorsanız reddedin.