bahattindurmaz3
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar şimdi ben diamond kılıcın adına
Kalp koymak istiyorum. Ama olmuyor nasıl yaparım
Kalp koymak istiyorum. Ama olmuyor nasıl yaparım
Öyle olmuyor arkadaşlar acil lazım yardımcı olurmusunuxÖrs den yapılıyor diye biliyorum
ya farketmez oyun ıcınde benım elıme adı &4<3 &6Edit Kılıç <3 olacak nasıl alabilirim elıme onu nasıl yapıyorsan banada soylermısnŞimdi istediğin şey nasıl alırsa alsın adı hep senin belirlediğin şekilde mi olsun yoksa bir komut yazınca senin belirlediğin adla mı gelsin?
ya farketmez oyun ıcınde benım elıme adı &4<3 &6Edit Kılıç <3 olacak nasıl alabilirim elıme onu nasıl yapıyorsan banada soylermısn
Sırf mesaj kasmak için yazacağına kod içine alda adam yararlansın.Command /kilic:
Trigger:
Send "kilic verdi"
Give item diamond sword named "&8dssss"
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
command /kılıçver:
trigger:
play "LEVEL_UP" to player at volume 5
send "&8> &7Kılıcınız &abaşarıyla &7verildi!"
give 1 diamond sword named "&4<3 &6Edit Kılıç &4<3"
Sırf mesaj kasmak için yazacağına kod içine alda adam yararlansın.
Buyur.
Kod:command /kılıçver: trigger: play "LEVEL_UP" to player at volume 5 send "&8> &7Kılıcınız &abaşarıyla &7verildi!" give 1 diamond sword named "&4<3 &6Edit Kılıç &4<3"
İftira atmıyorum. Kısaca yazacaksan da düzgün yapman gerekiyor eğer yapamayacaksan konuya mesaj atmayacaksın.Telefondayım. Daha tam olarak kullanamıyorum tapatalkı. İftira atma. Ben kısaca nasıl olduğunu yazdım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim attığım ses ve yazı destekli./give ismin diamond_sword name:kalp renk kodlari vs. Okadar uğraşmana gerek yok
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdığnızı aşyaladığmı sanmıyorum yazdığnızı okumadım bile
İftira atmıyorum. Kısaca yazacaksan da düzgün yapman gerekiyor eğer yapamayacaksan konuya mesaj atmayacaksın.
Benim attığım ses ve yazı destekli.
Haklısın birde skriptsiz olmazmı bu işYazdığnızı aşyaladığmı sanmıyorum yazdığnızı okumadım bileAma sizcede arkadaşa lag yapmıycak çözümler sunamazmıyız? 1kılıççık için skript yazılması... Arkadaşın ses desteği istememdesine rağmen... Tuhaf.
Buarada give isim eşya [name:] de olabilir tam hatirlamiyorum
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi