Heves kaçıran anlar

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Hepinize mutlu bir akşamdan selamlar ! :durt:

Kimler hevesli olduğu anda bir anda sorun yaşadı ? Onları konuşalım birazcık.

1) Sıcak havalar !

Sıcak bir hava sizi dolduruyor, ve yanmaya başlıyorsunuz artık. Görüş açınızda bir market var, ve bir anlığına içinizden “burada kesinlikle dondurma olmalı !” dediniz ancak dolabın içerisine bakınca, paranızın yetebildiği kadar içeri de dondurma olmadığını gördükten sonra, içinizden ağlıyorsunuzdur, ve kavurucu çöl sıcaklığında yolunuza devam ediyorsunuzdur...

images.jpg

2) Yılların saatler ile yok olması

Konsolunuz, ekipmanlarınız akla gelebilecek her şey elinizde. Size tek gereken yıllardır çıkmasını beklediğiniz oyun. Oyun çıktı mağazaya doğru koşar adımlar ile içinizden “gönlümün sultanı sana geliyorum” diyorsunuz. Ancak mağazanın içerisine girdiğinizde, alacağınız oyunun aslında tonlarca kişi tarafından istendiğini görüyorsunuz. Bu da demek oluyor ki uzuuuun bir sıraya girmeniz gerekiyor. Sıradayken aklınıza gelen tonlarca neden arasından, en kötüsüne denk geliyorsunuz. “oyun stoklarda tükenmiştir. Daha sonra tekrar gelin !" Oyun tarafından terk edildiniz, ve evinize dönüyorsunuz...

images (1).jpg

Okuduğunuz için teşekkür ederim ! Kimler bu durumlara yakalandı ? :durt:

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Hiçbirine katılmıyorum :(
1) 25kr'a bile dondurma vardı eskiden. Şimdi hala o duruyor mudur bilmem*
2) Gönlümün sultanı diyecek kadar sevdiğin bir oyunsa zaten aylar önceden pre-order vermişsindir. Veya internetten koleksiyoncu ediyşın falan sipariş etmişsindir.
Ayrıca burası Türkiye. Öyle bir oyunu internetten satın almak veya korsan indirmek yerine çıkar çıkmaz mağazaya akın edecek en fazla 1-2 kişi vardır(Hayatımda hiç görmedim).
Çoklu evrenler teorini çürüttüm lanet olası :cool:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
2) Gönlümün sultanı diyecek kadar sevdiğin bir oyunsa zaten aylar önceden pre-order vermişsindir. Veya internetten koleksiyoncu ediyşın falan sipariş etmişsindir.
Ayrıca burası Türkiye. Öyle bir oyunu internetten satın almak veya korsan indirmek yerine çıkar çıkmaz mağazaya akın edecek en fazla 1-2 kişi vardır(Hayatımda hiç görmedim).
Arkadaşa katılıyorum :(

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
25 kuruşluk dondurmaların da tadı olmuyor be :(
Yedikten 2 dakika sonra tekrar yanmaya başlıyorsun.
2 haklı gibi :)

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Büyük umutlarla mesaj attığın kızın görüldü atması.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Olaya katılıyorum, öyle bir şey yaşamış olsaydım kesinlikle hevesim kaçardı.
2. Olay hakkında ise bir şey demiyorum çünkü yolunu gözlediğim hayatımda en çok sevdiğim bir oyun için kendimi boş yere yormazdım şahsen.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir kaç konuyu atlamışsın. Konsolunu yeni alıp kullanmaya başlamışken elektriklerin gitmesi, istediğin oyunun ön siparişinin hatalı olması vb.