---NovaFC Yekili Alımları!---

GG_ArdaPvP147

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:Builder Alımı Forumu:
Adın:Arda
Soyadın:Yavuz
Yaşın:12
Skript bilgin (%):%40
Plugin bilgin (%):%70
Wg ve We bilgin(10/): 10/10
Ekibimizle Anlaşabilirmisin:Evet
Hangi severlarda çalıştın:14 serverde filan çalıştım
Neden bizi seçtin:Çünkü Güzel Bi sw
Neden yetkili olmak istiyorsun:Çünkü Süper Ve Güzel Bi Server
Yaptığın buildlerden en az 3 fotoğraf:Skypeden Atsam Olurmu

ProTahaPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adın: Selin
Soyadın:Altun
Yaşın:18
Skript bilgin (%):%1
Plugin bilgin (%):%1
Wg ve We bilgin(10/):%1
Ekibimizle Anlaşabilirmisin:tabii ki
Hangi severlarda çalıştın:Genelikle faction serverlerinde (6 tane) rehber oldum 1 serverde admin birinde mod
Neden bizi seçtin:gözüme güzel gözüktünüz :D
Neden yetkili olmak istiyorsun:Bence çok eğlenceli:)Değil mi?
KittSu hiç iyi bir rehber değil eskiden bizim serverimizde se rehberdi 2 günde atıldı

ByLeon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:Rehber Alımı Forumu:
Adın:Ugur
Soyadın:Karafazlı
Yaşın:17
Plugin bilgin (%)80
Hangi serverlarda çalıştın:Valla verdigim ara toplamında 6 yıldır mc oynuorum birçok serverda yetkili oldum
Neden bizi seçtin:Geleceği ve önü acık bi server olacagını düşündüm
Neden yetkili olmak istiyorsun:Cunku rehberlik benim için yaşam tarzı hiçbir zaman üst yetkide gözüm olmadı her zaman rehberligi tercih ettim
Rehber komutları nelerdir:/sil (chat temizleme) mute/ban/kick/me/jail gerçi ban ve kick genelde usta rehber olayı olunca verilior ki cogu serverdede ustarehber oldum :)))
Server da huzuru ve adaleti sağlayabilirmisin:Eee Bosuna rehber olmayacagız tabii ki :))

ARROW63

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adın:MEHMET
Soyadın: S.e*****
Yaşın:17
Skript bilgin (%):Yeni başlamış
Plugin bilgin (%):%70 yalan soylemek istemedim
Wg ve We bilgin(10/):10/2 yalan soylemek istemedim
Ekibimizle Anlaşabilirmisin: KESİNLİKLE evet ben uyum sağlama uzmanıyım
Hangi severlarda çalıştın:Kapandı Magaracraft diyeride kapandı ismini unttum
Neden bizi seçtin:İnsanlara yardımcı olmak
Neden yetkili olmak istiyorsun:İnsanlara yardımcı olmak ve kendimi geliştirmek : pluginlerde vb. ve oyunu çok seviyorum
not: Ben bu formu dürüst cevapladım herkes gibi %92 ,100 , vb yazabilirdim bence en önemlisi dürüstlük ama deneme olarak alın her zaman çok istedim ve hakkımla yaptım

:Moderatör Alımı Forumu:
Adın:Yiğit
Soyadın:Er
Yaşın:14
Skript bilgin (%):%10-20
Plugin bilgin (%):%98
Hangi serverlarda çalıştın:100+ serverde çalıştımç hepsi aklımda bile değil.
Neden bizi seçtin:Çüınkü serveri güzelleştirmeyi ve düzene sokmayı seviyorum.Diğer başvuru yapanlara başarılar.
ha ha ha script yüzde 1 ini bile bilemezsin bilsen burda ne işin var git programlamacı ol aylık 3000 al

Son düzenleme:

MahmutcanS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adın:Mahmutcan
Soyadın:Demircan
Yaşın:15,5
Skript bilgin (%):80
Plugin bilgin (%):95
Wg ve We bilgin(10/):8
Ekibimizle Anlaşabilirmisin:Saygı çerçevesi içinde olursa tabii ki.
Hangi severlarda çalıştın:Black Pvp, xfallpvp , ICeEart Hub serveri , pikachu hub serveri , Lawren Factions Serveri , Caop skyblock serveri
Neden bizi seçtin: Çünkü serverinizi beğendim. Serverinize girip baktım ve serverin bir kaç plugini eksik olsada çok iyi gelişebilecek bir servere benziyor.
Neden yetkili olmak istiyorsun: Çünkü Yetkili Konularında başarılıyımdır Adminde vb. birçok serverde admin, yt vb. yetkiler aldıgımdan dolayı kendime güveniyorum ve serverlerle ilgilenmek hoşuma gidiyor.

Adın:Mahmutcan
Soyadın:Demircan
Yaşın:15,5
Skript bilgin (%):80
Plugin bilgin (%):95
Wg ve We bilgin(10/):8
Ekibimizle Anlaşabilirmisin:Saygı çerçevesi içinde olursa tabii ki.
Hangi severlarda çalıştın:Black Pvp, xfallpvp , ICeEart Hub serveri , pikachu hub serveri , Lawren Factions Serveri , Caop skyblock serveri
Neden bizi seçtin: Çünkü serverinizi beğendim. Serverinize girip baktım ve serverin bir kaç plugini eksik olsada çok iyi gelişebilecek bir servere benziyor.
Neden yetkili olmak istiyorsun: Çünkü Yetkili Konularında başarılıyımdır Adminde vb. birçok serverde admin, yt vb. yetkiler aldıgımdan dolayı kendime güveniyorum ve serverlerle ilgilenmek hoşuma gidiyor.