En mutlu olduğunuz anlar

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
En Mutlu Olduğunuz Anlar
Hepinize zifiri karanlıktan iyi geceler dilerim. :durt:

En mutlu olduğunuz anlar hangileri? Hadi konuya geçelim.

/1/

Siparişe verdiğiniz bir ürün:

Siparişini verip beklediğiniz bir ürünün kısa süre içerisinde kapınızda olması. Kim mutlu olmaz ki?
(Kendi bakış açım, kimileri sevmeyebilir o yüzden tuğla atmayın lütfen.)

depositphotos_3554852-stock-photo-cargo-box.jpg

/2/

Sevdiğiniz veya beklediğiniz birisinden cevap almak:

Cevabını beklediğiniz bir yakınınız veya sevdiğiniz bir kız/erkek arkadaşınız. Umut ile beklediğiniz birisinin, mesajını almak mutluluk vericidir herhalde^^ @MrHappy

ezgif.com-resize.jpg

/3/

Serin bir gece keyfi:

Dışarıda boş bir vakitte, çimene uzanıp deniz manzarası seyretmek sizi sadece mutluluk değil aynı zamanda rahatlamışsınız hissi verir. (Evet, kesinlikle deniz manzarası! Rahatsız eden kokuların olmaması da önemli tabii, denizi kirletenleri bir kez daha kınıyoruz.)

ezgif.com-resize (1).jpg

/4/

Küçükken ailenin değeri:

Evet, ailenin değeri. Peki nedir bu ailenin değeri? El ele tutuşup koşmak değil de, bir tarafta babanız bir tarafta anneniz ve onlarla geçirdiğiniz ''mutlu'' anlar. (Evet sadece küçükken yaşadığım sürekli mutlu anlar. Şu an ise eh, nadiren.)

ezgif.com-resize (2).jpg

Evet, buradan bu gece vaktinde okuyan herkese teşekkürlerimi sunar. İyi bir gece dilerim. :durt:

''Not: 3. resimde ortadaki yazıyı kaldıramadığım için özür dilerim. Başka uygun resimde bulamadım maalesef.''

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bisikletle yokuş aşağı yardırmak

Sevmediğim ise bugün çektiğim acı olan bisikletle ters rüzgarda yokuş yukarı bozuk yolda gökte güneş varken çıkmak :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
3.Seçenek ve 4.Seçenek dışındakiler benim için boş.
Verdiğin 3. ve 4. seçenekler benim için paha biçilmez bir değer.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 en sevdiğim İnternetten bir şey satın alınca o vanilya kokulu kargo poşetini açmanın verdiği o zevk o koku o kargocu nun ben imza atarkenki bakışı onun o tükenmez kalemi iliklerime kadar neyse uzatmaya gerek yok seviyorum işte

EmreİsHere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hiçbiri benim mutlu olduğum an değil. Ablamla Harry Potter'ın etkisine girip delicesine Snape ile savaşmak işte bu en mutlu anım :p

zRedDraqon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@AylinWinner 3. fotoğrafı ne aratarak buldun ? ( O tarz fotoğraflar çok hoşuma gidiyor :D )
Bu arada bir tane de ben ekleyeyim, 2 yıldır rank atlayamadığım için üzülürken atladığım o rank :D (CS:GO'da :D )