Ares Gaming || 1.8x 1.9x || SkyBlock, Faction, KitPvP, Minigames.. || play.ares-gaming.net (ONLINE)

Cresties

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ipsini bir heyecan ile ekledim vee... whitelist :D Bekliyoruz :) Başarılar
ilgin için çok teşekkür ederim dostum açıldığı gibi 10 kişi olduk ve bot saldırısı yüzüneden kapattık bunu hallediyoruz ve birdaha böyle bir sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız şimdiden çok teşekkür ederim.

Shirayuki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bol şans, kısa zaman içerisinde istediğiniz yere gelmeniz dileğiyle...

KnnAlbyrk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yardımcı olabilirmisiniz hile kullanmama ragmen banlandım

Pls yardım edin hile kullanmama ragmen banlandım

YARDIM EDİN PLS!!!

Cresties

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Cresties

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yaşanan problemler kısa sürede gideriliyor. Adadaki mob problemi çözüldü. Yorumlardaki birçok problemi çözüyoruz.

İyi oyunlar dilerim.

hiçbir sıkıntı yok dostum

Sunucu 24.07.2017 Tarihinde saat 01:00 ila 02:00 arasında bakımda olup plugin paketi yeniliği yapılacaktır. Bu sürede oyuna erişim sağlanmayacaktır.

İlginiz için teşekkür ederim, iyi oyunlar.

- Furkan

Gençler bakım bitti sabrınız için teşekkür ederiz.

Sunucudaki bakımlar tamamlanmış şu an için sadece Skyblock olarak HUB aktif edilmiştir. Bakım uzun sürdüğü için sizleri daha fazla bekletmemek adına Skyblock olarak açıyoruz.

DIPNOT: Arkadaşlar sunucu HUB'a geçiş yapmıştır. Fakat şu an arka planda bazı güncellemeler devam etmekte uzun bir bakım molası verildiği için Skyblock olarak aktif halde, kısa süre içerisinde minigames sunucuları Faction ve KitPVP eklenecek konu içeriği tamamı ile değiştirilecektir.