Forum Oyunu / Adının Anlamını Söyle!

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Forum Oyunu / Adının Anlamını Söyle!
Forum oyununa hoşgeldiniz, bugünkü oyunum:

Adının Anlamını Söyle!

Atomy: 'y' harfi adımın ilk harfidir. Atom'u parçalamak zordur. Beni de kolay çözemezler.
Sizinki nasıl acaba ?

Etiketler: @YgtGamingTR @Gloin @Bycakr
Ve ismini unuttuğum birçok kişi.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yıllar önce hala ortamını özlediğim bir forumda kullanmıştım bu ismi, Lemonade Mouth filminden bir şarkının adıydı. Türkçe meali buluş veya cepheyi delip geçmek olarak geçiyor (!).

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Benim ismimin anlamı "Na"me "two"
gecmiste yasadıgım bi olaydan alıntı. sevdigim 2 kisinin benim yüzümden kavga etmesi yüzünden ilk once ikisinin ismini birlestirip kullanıyim dedim
sonra onlar fark etmesin diye daha gizli bisey buldum ^_^

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Ne)diyon sen.
(on)beş kişiye saldırdııım vurdum vurdum saymadım..
(zo)oooo ikisdea
(ne)diyon ogliim
Aklıma gelen şeyleri buluşturup yaptığım saçma bir isim
ama sonradan farkettimki Neon diye bir kelime Zone diyede bir harf var.

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Bir kaç yıl önce Yeselectro adında biri vardı forumda :/
Ornitorenk düşmanıydı.
Bende değiştirmiştim :D İlk ismim Survival231'di bir tane serverin reklamını yapacaktım. Sonra dionisback crack oynarken skinin ismiydi. Şimdide bu :/

FalconMc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şahin Minecraft
Izledigim bir animede Şahinler Takımı diye bir paralı asker ordusu vardı. aslında Band Of The Hawk olarak geçiyordu ama HawkMC güzel olmadığı için aynı anlama gelen FalconMC yaptım :D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hani ismimin Türkçe mealinin ne olduğu bence anlaşılıyor ama hikayesi tamamen şudur:
İsim arıyorum googleye "ShEqÜlLÜ NiKNeymLeR" yazıyorum ve önüme TheRedDeath geliyor, daha sonra ismimi TheRedDeath yapmaya çalışıyorum (forumda) ve kullanıldığını görüyorum ben de mavi rengini sevdiğim için TheBlueDeath yapıyorum.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
J.R.R Tolkien Reisimizin kitaplarında ve filminde geçen kadim bir cücenin ismidir. Ayrıca Gimli adlı cücenin babasıdır.

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
PandaZ Açıkcası 'TFM' oyununda pp'me panda resmi koyduğum için..Lakabım panda'ydı Z ise The Walking Dead'daki zombilerden gelme :/

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani ismimin Türkçe mealinin ne olduğu bence anlaşılıyor ama hikayesi tamamen şudur:
İsim arıyorum googleye "ShEqÜlLÜ NiKNeymLeR" yazıyorum ve önüme TheRedDeath geliyor, daha sonra ismimi TheRedDeath yapmaya çalışıyorum (forumda) ve kullanıldığını görüyorum ben de mavi rengini sevdiğim için TheBlueDeath yapıyorum.
yazı renginede yansımış.