SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

B2PAI.png

LoL Oyuncakları Nerede Satılır?

Bu Gün N'apıyoruz?

Bu gün turnuvaları yapılan hatta spor bile sayılan bir oyunun oyuncaklarının nerede satıldığını inceleyeceğiz. Peki hangi oyun bu oyun? Tahminleri alalım. Evet, doğru bildiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(LoL). Şimd eğer frigo ve buz gibi limonatalarınız hazır değilse almanız için bekliyorum, yalnız çabuk olun çünkü şov başlamak üzere.
Evet, hazır olduğunuzu varsayıyorum, işte şov başlıyor.

U63GU.png

nedir ?

yani kısaca LoL adlı oyun Riot Games adlı firmanın geliştirip, hazırlayıp yayımladığı bir video oyunudur . Oyunun piyasaya çıkış tarihi 27 Ekim 2009'dur. İşin ilginci bu oyunun haritası, adı İçinde Defense of the Ancients isimli bir haritayı barındıran Warcraft 3 oyunundan esinlenilerek yapılmıştır. Oyun rekabete dayalı, hızlı düşünmeyi gerektiren strateji bazlı oyunların heyecanı ve hissiyatı ile, rol yaptığınız oyunların bazı spesifik ögelerini birleştirmekte. Bu oyun çevrim içi ve indirmesi ücretsiz bir oyun olsa da, oyun içi satın alımlar mevcut. Bu oyun için satın almalardan kastım RP denilen oyunun para birimidir. (RP = Riot Point)

Peki Bu Oyunun Oyuncakları Nerede/Nerelerde Satılır ?
Pekala, oyun hakkında yeterince bilgi edindiğimizde göre oyunun oyuncaklarının nerelerde satıldığından bahsedebiliriz. Evet, nasıl Minecraft'ın figürleri varsa bu oyununda var.
Öncelikle tabii Çinli dostlarımız boş durmayıp replikalarını yapmışlar fakat biz orijinalini almakta fayda var diyelim. (Replikaların n'asıl yapıldığı yahut ne boyaları kullanıldığını bilmiyoruz.)

dG0GI.png

Gitti Gidiyor
Bu sitede envaiçeşit obje bulabiliyoruz, tabii aralarında bu figürler de mevcut.
gittigidiyor.com/arama/?k=League+of+Legends

Riot Games
En çok çeşit bulabileceğiniz sitedir, zaten oyunun orijinal sitesi olduğundan her türlüde güvenilirdir. Yalnız bir dezavantajı vardır ki o da fiyatların Türk Lirası değil Euro olmasıdır.
tr.merch.riotgames.com/tr/

Teşekkürler
Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, başka bir konuda görüşmek dileği ile...

zP3Ay.png