Türkiyenin en iddalı takımına katılmak mı istiyorsun, hemen konuyu incele !

ByLeon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Uğur Karafazlı
Yaşınız ; 17
İletişim adresleriniz ; mrleon5361(skype)
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Danışman sanırım rehber oluyor ki 6 yıldır mc oynuorum (1.5 yıl arayla birlikte) hiç daha üst yetkilerde gözüm olmadı danışmanlıgı severek yapıyorum danışmanlık yaşam tarzı benim için :))
Elektronik posta adresiniz; [email protected]
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ;
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; 6 yıllık mc hayatımda bir cok serverda bu işi yaptım işimi gayet severek yapıorum başka yetkilerde gözüm hiç olmadı
her oldugum serverdada sevilen biri oldum her zaman :))
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; Dürüst olmak gerekirse Ciddi bir şirket gibi server kuruldugunu görüyorum işi ciddi şekilde yapıldıgını ve bu benim ilgimi cekti o yuzden katılmak istiyorum
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ;minimum 10 bi sorun cıkmadıgı sürece 10 dan asagı inmez

14thNoah

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Evren Etkin
Yaşınız ; 17
İletişim adresleriniz ; skype evren.etkin
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Mimarlık..
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ; https://forum.gamer.com.tr/konu/1-9...ucusu-acildi-bgcraft-rabisu-com.366729/page-1 warp ox hariç benim yaptığım buildler, daha çok var ama tabi hepsini foruma koymamıştık.

Bunlarda futuristic açacağımız serverdan resimler, tabii o server hayal oldu yakın zamanda.. devam ettirmek isterim.
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; Avatar Sunucusundan sonra futuristic uzayda geçen rpg server açıcaktık ama aksaklıklar oldu, şu an o konuda bir çalışmada bulunmak çok isterdim açıkçası...
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; eh yenilikçi ve fikirler üretebilen demişsiniz ayrıca önceden bana kaç kez sormuşlardı hangi builder takımında olduğumu.. denemek istediğim şu takım işini.. ayrıca yeni şeyler görmek istiyorum bıktım şu factionlardan..
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ; işe gittiğimden yaz boyunca 19:00dan 08:00e kadar ayırabilirim zaman..

Son düzenleme:

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Evren Etkin
Yaşınız ; 17
İletişim adresleriniz ; skype evren.etkin
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Mimarlık..
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ; 1.9.4 - 1.12 |BGCraft| Emek-AVATAR Sunucusu | LAG GİDERİLDİ ! | bgcraft.rabisu.com warp ox hariç benim yaptığım buildler, daha çok var ama tabi hepsini foruma koymamıştık.

Bunlarda futuristic açacağımız serverdan resimler, tabii o server hayal oldu yakın zamanda.. devam ettirmek isterim.
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; Avatar Sunucusundan sonra futuristic uzayda geçen rpg server açıcaktık ama aksaklıklar oldu, şu an o konuda bir çalışmada bulunmak çok isterdim açıkçası...
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; eh yenilikçi ve fikirler üretebilen demişsiniz ayrıca önceden bana kaç kez sormuşlardı hangi builder takımında olduğumu.. denemek istediğim şu takım işini.. ayrıca yeni şeyler görmek istiyorum bıktım şu factionlardan..
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ; işe gittiğimden yaz boyunca 19:00dan 08:00e kadar ayırabilirim zaman..

İletişime geçilmiştir, iyi günler.

Fratmania

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaşınız ; 15
İletişim adresleriniz ; Discord
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Danışman.
Elektronik posta adresiniz; Veremem E-mail.
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ; Danışmanım.
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; ZoomNW'de Admin olarak çalışmıştım. Başka sunucularda var ama, Unuttum.
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; Bilmiyorum, istediğim için galiba.
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ; 4/5 Saat Eğer ilgimi çekerse.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Yaşınız ; 15
İletişim adresleriniz ; Discord
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Danışman.
Elektronik posta adresiniz; Veremem E-mail.
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ; Danışmanım.
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; ZoomNW'de Admin olarak çalışmıştım. Başka sunucularda var ama, Unuttum.
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; Bilmiyorum, istediğim için galiba.
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ; 4/5 Saat Eğer ilgimi çekerse.

"İletişim Adresiniz" bölümüne hesabınızın adını vermeniz gerekiyordu.

Yaşınız ; 16
İletişim adresleriniz ; Skype Discord
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Pluginet
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ; Resme Gerek Yok Foruma SonOsmanli Yaz Arat Çıkan Sunuculara Videolara Ve Paketlere Bak
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; SonOsmanli HUB Plugin Paketi v2.0
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; Yardım Etmek İçin
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ; PC Başında 2 Saat Telefondan 4 Saat Totalde 6 Saat

"İletişim Adresleriniz" kısmına hesabınızın adını yazmanız gerekiyordu, iyi forumlar.

aress_180

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Olgun Yılmaz
Yaşınız ; 17
İletişim adresleriniz ; Discord - aress180 #7803
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Mimar - Tasarımcı
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ; Photoshop 'ta ve Mimarlıkta yok bilgisayarımı formatladım geçen hafta. Silindi hepsi.
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; NoMercy'nin yapımı - 1900 beğenisi olan bir sayfada tasarımcılık(Kapandı) - yayıncıların tasarımcılığı(Mr.ADCarry)
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; Ekibe ihtiyacım var.
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ; Okullar açılana kadar sizinle kalırım sonra sadece haftasonları.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Olgun Yılmaz
Yaşınız ; 17
İletişim adresleriniz ; Discord - aress180 #7803
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Mimar - Tasarımcı
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ; Photoshop 'ta ve Mimarlıkta yok bilgisayarımı formatladım geçen hafta. Silindi hepsi.
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; NoMercy'nin yapımı - 1900 beğenisi olan bir sayfada tasarımcılık(Kapandı) - yayıncıların tasarımcılığı(Mr.ADCarry)
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; Ekibe ihtiyacım var.
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ; Okullar açılana kadar sizinle kalırım sonra sadece haftasonları.

Discord üzerinden iletişime geçilmiştir, iyi forumlar.

ByLeon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaşınız ; 17
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Danışman sanırım rehber oluyor ki 6 yıldır mc oynuorum (1.5 yıl arayla birlikte) hiç daha üst yetkilerde gözüm olmadı danışmanlıgı severek yapıyorum danışmanlık yaşam tarzı benim için :))
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; 6 yıllık mc hayatımda bir cok serverda bu işi yaptım işimi gayet severek yapıorum başka yetkilerde gözüm hiç olmadı
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; Dürüst olmak gerekirse Ciddi bir şirket gibi server kuruldugunu görüyorum işi ciddi şekilde yapıldıgını ve bu benim ilgimi cekti o yuzden katılmak istiyorum
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ;minimum 10 bi sorun cıkmadıgı sürece 10 dan asagı inmez

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Yaşınız ; 17

Skype üzerinden iletişime geçilmiştir, iyi forumlar.

AnilEryigit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Anıl Eryiğit
Yaşınız ; 15
İletişim adresleriniz ; Skype :#Kravatli# Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ; Başvurduğum Rol Mimar
2011-10-17_065250_649470.jpg
2017-07-07_18.20.31.png
2017-07-08_11.08.00.png

Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ; daha Önce Mega Faction , LionMC Ve PasaNW Serverlarında Mimarlık Yaptım
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ; Sizin Ekibinize Katılmak İstememin Nedeni Ekip Gerçekten Çabalayarak Çok Güzel Bir Çalışma Yapmışlar Bende İyi Bir Ekibe Girmek İstiyorum
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ; Günde 6-7 Saat Aktifim