Server Devredilmiştir

kokoruben1111

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bu servere bir bakmak istemiştim :) ve serveri girdiğimde gerçekten şoka uğradım şimdi bu sv ile ilgili yorumlarımı aşşağıya yazmak istedim.

:Arkadaşlar sv ye girdiğimde çok güzel bir şekilde kurucular tarafından karşılandım, server yeni bunu anlamıştım , bazı sorunlar felan vardı ama artık yok şu an sv gayet güzel özellikle o adminlerin canayakınlığı beni benden alıyor size bu sv ye girmenizi sonuna kadar tavsiye ederim.
:not ( İsmim : Chicken01 gelin beraber en coşkulu survival macerasını yaşıyalım )
Serverde , timber mod , yaz kazan , kasa vb özellikler var dediğim gibi tavsiye ediyorum ve bekliyorum.^_^

PegasuSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bu servere bir bakmak istemiştim :) ve serveri girdiğimde gerçekten şoka uğradım şimdi bu sv ile ilgili yorumlarımı aşşağıya yazmak istedim.

:Arkadaşlar sv ye girdiğimde çok güzel bir şekilde kurucular tarafından karşılandım, server yeni bunu anlamıştım , bazı sorunlar felan vardı ama artık yok şu an sv gayet güzel özellikle o adminlerin canayakınlığı beni benden alıyor size bu sv ye girmenizi sonuna kadar tavsiye ederim.
:not ( İsmim : Chicken01 gelin beraber en coşkulu survival macerasını yaşıyalım )
Serverde , timber mod , yaz kazan , kasa vb özellikler var dediğim gibi tavsiye ediyorum ve bekliyorum.^_^
Yorumun beni çok mutlu etti iyi oyunlar dilerim serverde bulunan sorunları,eksikleri vs. şeyleri düzeltip en yakın zamanda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz sizi serverimizde görmeye devam etmek ve güzel bir oyun oynamak istiyoruz :) -Tenchou

Server Online !

BurakTrHn1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı Hoş Olmuş,Fakat Survivaldan Artık Soğudum Çünkü Her Serverde X-Ray Koruması Olmaması Ve Server Açılalı 10DK Olmasına Rağmen Bazıları Nethere Ve İpeksiyi Yapmış Kasılıyor.Yani Sonuçta Survival Değil mi?Hayatta Kalmaya Çalışıyorsun,Normal Tekli Oyunculuda Hilesiz Oynasak Emin Olun Bunları 2-3 Haftada Zor Yaparız.Sizin Serverinizde Aynı Gibi Galiba,Ama Girmeden Göremeyiz.Sizinle İletişime Geçeceğim Yakın Zamanda,Belki Bir Yararım Olur.

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
build ve sunucu güzel görünüyor fakat haykırma neden var onu anlıyamadım zaten yazdıgımız seyler butun sunucuda okunuyor 8/10
basarılar :lol:

PegasuSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reklamci alımı varmış uğricaktım vazgeçtim.
:D Aynen Reklamcımı Kaldı Kardeşim.Anca Düşman Kazandırıyor.
Reklamcı Alırsak Asla Başka Serverde Reklam Yaptırmayız ( Yapsada Anında Yetkisi Alınır ) Amacımız Skype ten ( Rahatsız Etmeyecek Şekilde 1 Defa Oto Mesaj Atması ) veya Facebook Gruplarında Serverimizi Paylaşması - Kaichou

build ve sunucu güzel görünüyor fakat haykırma neden var onu anlıyamadım zaten yazdıgımız seyler butun sunucuda okunuyor 8/10
basarılar :lol:
Aslında Dediğiniz Gibi Pek Bir İşlevi Yok Fkat Oyuncuların Renkli Yazma İsteği Oluyor Bildiğiniz Üzere :D Haftada 1 Veriyoruz Eğlencesine Yapılmış Bir Sistem. Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim - Kaichou

PegasuSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar serverde 20 spawnerim vardı ve tüm oyuncuların itemlerini kaldırdılar stop diye bir uyarı atmadılar oyuna girdiğimiz sonuç oynamanızı tavsiye etmem yine siz bilirsiniz ama itemleriniz hep restlartlanıyor ve siliniyor
Stop Çekilme Uyarısı Verildi ve Bunu Loglar ile Kanıtlayabilirim Üstelik Bu İlk Defa Oluyor Yalanlarınızı Kendinize Saklayınız Telafi Eventi de Yapıldı. -Tenchou

yorekok

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ve Server Açılalı 2 Gün Daha Olmadı 20 Spawner Gayet İyi Kardeşim ( Server 2 Aylık ) Bu Arada Yine Kapanır Derken ? Serverin 3. Günü Tüm Pluinlerin Tamamlanması İçin Bakıma Alında Ve Reset Attık.
SURVIVALMI FACTIONMU BELLI DEĞIL VE SIZE ÖNERIM. PLUGINLERI V.S TAMAMLAYIP SUNUCU ACIN KARDESIM MILLET GUNLERCE ACILMASINI BEKLEMEK ZORUNDA DEĞIL. SURVIVAL SERVERLERI ÖLDÜ ..

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Reklamcı mı, çizdim sunucunun üstünü listeden. Başka sunuculardan oyuncu çalarak gelişemezsiniz.

PegasuSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reklamcı mı, çizdim sunucunun üstünü listeden. Başka sunuculardan oyuncu çalarak gelişemezsiniz.
Bilmeden neden önyargı ile yaklaşıyorsunuz ? Serverlere reklam yaparak oyuncu getirttirmem zaten Facebook,Skype gibi alanlarda reklam yapıp servere insan çekmesi yetiyor zaten başka serverlere reklam yaptığını duyarsam bizzat kendim ilgilenir yetkisini alır gerekirse banlarım. - Tenchou

Güncel

Güncel

Kaichou Ortaklıktan Ayrılmıştır.

PegasuSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
5-6 günlük yorumu hortlatarak konuyu güncel tutmaya calısıyorsun :yıkıl:
Kardeşim Serverle Bir Sorunun Var Galiba İkide Bi Kötüleme Çabasındasın Sorunun Varsa Gel Konuşalım
Bu Arada Ben Kaichou Sizin Gibiler Yüzünden Serverler Tutmuyor Kendisinin Bir Başarısı Olmayıp, Hayatında Daha 1 Server Açamamış Kişiler Anca Kıskanıp Serverlere Kötü Yorum Yaparsınız . Server İlk Gün +20 Olmuştu Çekememezliğiniz Normal