Minecraft 1.13'de olacak birkaç doku değişiklikleri.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Bildiğiniz gibi 1.12 sürümü yakın bir zamanda çıktı. Peki ya 1.13? Bunun için kesin bir tarih yok ama oyunda olacak değişikliklerin konusu belli. Wikisinde yazana göre 1.13 hata düzeltmeleri, teknik özellikler, doku değişiklikleri ve 1.14'e yönelik optimizasyona odaklanacaktır. Ben bu konuda sadece doku değişikliklerini göstereceğim. Bu resimler wikide paylaşılmıştır ve paylaşılan görüntüler sadece bunlardır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
En alta inerseniz resimleri bulabilirsiniz.
Not:Huş odunu bundan önce bir kez daha değiştirilmiştir.
Not:Bu elmas bloktan önce başka bir görüntüsü daha vardır ama onun yerine bu görüntü kullanılmıştır.
Bu resim elmas bloğun görüntü değişikliğidir. Ama arkaya dikkatli bakarsanız kırık taşın da yeni görüntüsünü görebilirsiniz.
Fikirlerinizi de belirtirseniz sevinirim.​
İyi günler dileğiyle :)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Demir bloğunda gözle görülür bir fark yok gibi ama diğerlerinin görüntülerinden hoşlanmadım. Belki bu görüntülere yabancı olduğumdandır ama çok dandik duruyor gibi.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Demir bloğunda gözle görülür bir fark yok gibi ama diğerlerinin görüntülerinden hoşlanmadım. Belki bu görüntülere yabancı olduğumdandır ama çok dandik duruyor gibi.
Bende Ayni Fikirdeyim Minecraft Boyle Bir Sey Yapamaz Ilk Version Gibi Olmus Obisdyen Ne Oyle Kusmuk.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Minecraftı iyice oynanmaz hale getirecekler.Adam gibi şöyle minecraftın yürüyüş v.b animasyonlarını değiştirseler daha yararlı bir iş olacak.Önceki dokular zaten iyiydi.Saçma sapan işlerle uğraşıyorlar bana göre.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Haklısınız. Ben en çok odunları/tahtaları ve zümrüt bloğunu hiç beğenmedim. Bir tek tuğla daha düzgün durmuş onun dışında kötü.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Minecraftı iyice oynanmaz hale getirecekler.Adam gibi şöyle minecraftın yürüyüş v.b animasyonlarını değiştirseler daha yararlı bir iş olacak.Önceki dokular zaten iyiydi.Saçma sapan işlerle uğraşıyorlar bana göre.
Zaten McEvi'nde Demiş Teknik Şeylere Giriş Yapacağız Diye. @JEB_

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Mcevi derken? Ayrıca teknil derken o anlamda teknik değil. Komutlar oyun dosyaları vesaire. Örneğin custom crafting functions data packs vb şeyler teknik özellikler.

Yanlış Yzdımm

Mcevi derken? Ayrıca teknil derken o anlamda teknik değil. Komutlar oyun dosyaları vesaire. Örneğin custom crafting functions data packs vb şeyler teknik özellikler.

Bende Diyorumki "minecraftın yürüyüş v.b animasyonlarını değiştirseler daha yararlı" Teknik Şeyler Kendi Ağızınla Söylüyorsun.