MacOS mu Windows mu

Mac os mu windows mu

• Macos

Kullanılan: 3 16.7%
  • windows

Kullanılan: 15 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    18

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma daha önce macos sierra kurmuştum(3 gün uğraştıktan sonra :D) fakat mesela cs:go ya giriyordum güzel fps 200 lerde ama birden 20 ye 30 a düşüyordu ve oyunu oynanmaz hale getiriyordu (inşallah bu sefer o sorunları çözeceğim) fakat ben macos kullanmayı çok seviyorum bu yüzden şu an tekrardan macosu indiriyorum ve bilgisayarıma kuracağım.

Sizce macos mu daha güzel yoksa windows mu

auctus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Windows kullanan kişi sayısı Mac OS'a göre çok daha fazla olduğu için insanlar buna güvenip Windows kullanıyor. Haliyle onlara Mac OS zor geliyor, hiç kullanmamışlar. Bende Windows kullanıcısıyım fakat Mac OS'u merak etmiyor değilim.

İmkanım olsa yeni çıkan dokunmatik barlı bir Mac OS dizüstü alırım.
Bu sebepten oy kullanmayacağım tarafsızım.

DenemeÜyelik

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu tarz soruların sabit bir cevabı olmaz, ikiside birbirinden güzel işletim sistemi. Bu ürünler ihtiyaç ve kişisel ihtiyaçlar birçok etkene bağlı değişebiliyor. :)

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar şu an macOS Sierra yı kurmuş bulunmaktayım bence windowsdan daha güzel.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
MacOS'ta çok güzel özellikler var mouseyi sallayınca büyüyor falan, ama çoğu uygulama Windows'a çıkarıldığı için ve yıllardır onu kullandığım için, Windows'u tercih ederim.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alışılmışı Kullanmak Kolay Gelse de Yenilikçi Olmak Daha Faydalıdır. Ancak Senin En Çok Neleri Kullandığını Bilmiorum. O Yüzden Tercihim Senin İçin Windows. Ama Zaten şu an Kurmuşsun MacOS

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Son noktayı izninizle basit bir mantık ile koymak istiyorum. :D
Eğer kod yazmak için veya sadece günlük yaşam için kullanıcaksanız MacOS. Ama eğer ben oyun oynayacağım diyorsan o zaman kesinlikle Windows. Fakat tabii ki aynı şeyleri Windows'ta yapabilirsin ama bi MacOS kadar performans göstermez.

auctus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Son noktayı izninizle basit bir mantık ile koymak istiyorum. :D
Eğer kod yazmak için veya sadece günlük yaşam için kullanıcaksanız MacOS. Ama eğer ben oyun oynayacağım diyorsan o zaman kesinlikle Windows. Fakat tabii ki aynı şeyleri Windows'ta yapabilirsin ama bi MacOS kadar performans göstermez.
Tasarım gibi işlerde de genellikle Mac OS tercih ediliyor.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslına bakarsanız MacOs işletim sistemi oyun değilde iş odaklıdır burası bir oyun forumu olduğundan Windows

furigold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows`ta oyun oynarsın istersende Oracle VM`den MacOS kurarsın MacOS kullanmak için. Böylece ikisinide kullanmış olursun, fakat Oracle VM`den kurduğun MacOS`la oyun oynamanı önermem.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben hayatımda hiç MacOS kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu. Alıştığın zaman Windows'tan felan daha rahat oluyor diyordu. Ama tabiiki bazı oyunlar veya uygulamalar macos'a çıkmadığı için arada sıkıntılar yaşayabiliyordu o konuda. Ha onlarında ekstra programlar aracılığıyla halledebiliyordu (Bkz. Wine) ama bana sorarsan tabiiki windows.