Iron Golem Yumurtası [ADMİN]

FekeBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Yapmış Olduğum Iron Golem Yumurtası Skriptini Tanıtacağım Hemen Koda Geçelim

Skript;

Kod:
command /yumurta:
    permission: op
    permission message: &4Bunun İçin Daha Küçüksün
    aliases: /y
    trigger:
        give a egg named "&4Iron Golem" to player

on rightclick with egg:
    if display name of tool is "&4Iron Golem":
        execute player command "/summon VillagerGolem"
        remove 1 egg named "&4Iron Golem" from player

Yapamayanlar Özelden Bana Ulaşsın

İyi Forumlar

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Üzgünüm ama hem skript olduğu için mikro düzeyde de olsa lag, hem de Minecraft'ta zaten olan bir şey.

FekeBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama hem skript olduğu için mikro düzeyde de olsa lag, hem de Minecraft'ta zaten olan bir şey.
Bir Yumurta Lagmı Yapacak Her Skript Lag Yapcaksa Ozaman Pluginde Lag Yapar Serveri Pluginsiz Yapalım Ozaman

Her Skript Lag Yapmaz :yıkıl:

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir Yumurta Lagmı Yapacak Her Skript Lag Yapcaksa Ozaman Pluginde Lag Yapar Serveri Pluginsiz Yapalım Ozaman

Her Skript Lag Yapmaz :yıkıl:
Her skript lag yapar, mikro ya da makro düzeyde fark etmez ! Plugin nedir javadır. Skript nedir java + yazdığımız kodlar. Java hep açıktır. Skript'te java olduğundan hep açıktır ama nasıl açıktır sadece komutun ya da eventin kullanılıp kullanılmadığını test eder. (every 1 seconds gibi şeyler ondan önerilmez) Kullanıldığında kodlar açılır sonra tekrar kapanır test'e geçer. Sürekli açılan kapanan bir şey devrimsel ÇÖP'tür. Plugin x2 lagsa skript x4 lagdır sadece yazımı kolaydır. (Lütfen bilmediğimiz şeyler hakkında son kullanıcıyı yanlış yönlendirmeyelim.)

Hakikaten beni gülmekten öldürdünüz .:yıkıl:

Son düzenleme:

FekeBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her skript lag yapar, mikro ya da makro düzeyde fark etmez ! Plugin nedir javadır. Skript nedir java + yazdığımız kodlar. Java hep açıktır. Skript'te java olduğundan hep açıktır ama nasıl açıktır sadece komutun ya da eventin kullanılıp kullanılmadığını test eder. (every 1 seconds gibi şeyler ondan önerilmez) Kullanıldığında kodlar açılır sonra tekrar kapanır test'e geçer. Sürekli açılan kapanan bir şey devrimsel ÇÖP'tür. Plugin x2 lagsa skript x4 lagdır sadece yazımı kolaydır. (Lütfen bilmediğimiz şeyler hakkında son kullanıcıyı yanlış yönlendirmeyelim.)

Hakikaten beni gülmekten öldürdünüz :yıkıl:
Allah Rahmet Eylesin Kardeşim Artık Cenazene Geliriz Bilmiyordum Öğrenmiş Oldum :)

Ahirette Wifi Çekiyorsa Bağlan Cevap Yaz :D

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Mübalağa sanatından haberiniz yok galiba, olsun yakında öğrenirsiniz.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Mübalağa sanatı edebiyatta abartma anlamına gelir, bakınız: "Gülmekten öldüm!" bir mübalağadır.