MrPolat
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar başlıktada okuduğunuz gibi 500 Abone ve en az 2000 görüntülenmesi olan kanallara özel ücretsiz istediği minecraft haritasını yapıyorum geçen sene yaptığım bir amatör harita vardı oda şu oluyor :
Gördüğünüz gibi bu haritayı İbrahimle Akıyoruz (şu an ki adı Şaka Mısın ?) Kanalı oynadı
ve + olarak
Gördüğünüz Gibi Gereksiz oda Yani Emrecan önal da bu haritayı oynadı yani bu şekilde haritalar ama isteğe göre parkur , adventure haritalarıda yapabilirim
(Videodaki scoreboardların bozuk olmasının sebebi mapi göndermesi için arkadaşıma verdim ve oda göndermeden önce oynamış ve düzeltmeden yollamış yoksa her şey kusursuzdu)
Dediğim gibi mapdeki bütün ayrıntıları , versiyonu ve türünü siz seçiceksniz sadece önemli olan
-500 Abone (En az)
-2000 Görüntülenme (En az)
Teşekkürler
İletişim :
[email protected]
Adresine kanal linkinizi atın inceleme yaptıktan sonra sizleri skype üzerinden ekleyip mapi konuşuruz teşekkürler
ve + olarak
(Videodaki scoreboardların bozuk olmasının sebebi mapi göndermesi için arkadaşıma verdim ve oda göndermeden önce oynamış ve düzeltmeden yollamış yoksa her şey kusursuzdu)
Dediğim gibi mapdeki bütün ayrıntıları , versiyonu ve türünü siz seçiceksniz sadece önemli olan
-500 Abone (En az)
-2000 Görüntülenme (En az)
Teşekkürler
İletişim :
[email protected]
Adresine kanal linkinizi atın inceleme yaptıktan sonra sizleri skype üzerinden ekleyip mapi konuşuruz teşekkürler