#Bu Bilgisayar Sistemi Uygun Mudur?

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Merhaba arkadaşlar.

- SİSTEM -

Evet arkadaşlar sistem budur.

Darboğaz yapar mı?
Parçalar sağlam mıdır?
Parçalar F/P ürünü müdür? (Yani işlevi bakımından)
Yerlerine tavsiyeniz varsa tavsiyeleriniz?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
...

KebabReyiz1

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İ3 7100 rx 480 ile darboğaz yapıyordu. Rx 480 ile gt 1060 ın aynı performans verdiğini varsayarsak hayli hayli darboğaz yapacaktır.

Bu arada sistemde kasa yok.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
o toplama rehberlerine bence pek güvenilmez, forum donanıma giriceksin araştırıcaksın 2.el yüksek performans ürünleri ya da ebay amazon aliex. e girip işlemcini alıcaksın, bkz. 20$ a x5650 4 - 4.5 ghz arası çalıştırıyorum 12 işlemcili ocli, bu tarz şeyleri çok araştırarak çinden vs. getirtirsen o fiyatın yarısına aynı pc toplayabilirsin.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İ3 7100 rx 480 ile darboğaz yapıyordu. Rx 480 ile gt 1060 ın aynı performans verdiğini varsayarsak hayli hayli darboğaz yapacaktır.

Bu arada sistemde kasa yok.
Yalnız G4560 ile GTX 1070 çalıştırıyorlardı. RX bir AMD markası, GTX'de bir İntel markası. O konuda sıkıntı olacağını ben pek sanmıyorum. Hem videolarını da izlemiştim. Bu arada parçalar havada uçabiliyor.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada pek bir yardım dokunmayabilir. Başka forumlara yani bilgisayar teknoloji forumlarına gidip orada aç bir konu.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Minerlar sağolsun gtx 1050tiler bile 900 tl'den başlıyor artık.
yeni çıkan ekran kartlarına pirim vermemek lazım aslında, tek kullanacağın kart 980ti olmalı oda max., ben 760 kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim, 1080ti alsanda aynı şeyleri yapıcaksın, ha tamam dersenki ben disneyde çalışıyorum bana 10 tane 1080ti lazım git al ama bi cs go bi lol biraz mc atan bi herife 1080ti fazla

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kasayı çıkartıp bu sistemi alın.
Anakart geleceğe yönelik tamamen çöp. Ve Toshiba iyi bir marka ama 1TB için 32MB çok ama çok düşük. İşlemci güzel. Ram konusunda bir şey diyemem Corsair yeni atılmış bir marka. Galax ekran kartı ise kısa ömürlü gibi geldi. Ve dahası hocam. Benim bu konuda topladığım PC bundan kat ve kat F/P ürünü. Ayrıca bende SSD bile var. Bu gereksiz bir para israfı.

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
DADG'ya katılırsan yardımcı olurlar.
( Donanım Arşivi Dostlar Grubu )
Gerçekten Bilgisayardan anlayan insanlarla dolu..
Abdullah reizin önderliğinde :)
[REKLAM DEĞİLDİR!]

KebabReyiz1

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anakart geleceğe yönelik tamamen çöp. Ve Toshiba iyi bir marka ama 1TB için 32MB çok ama çok düşük. İşlemci güzel. Ram konusunda bir şey diyemem Corsair yeni atılmış bir marka. Galax ekran kartı ise kısa ömürlü gibi geldi. Ve dahası hocam. Benim bu konuda topladığım PC bundan kat ve kat F/P ürünü. Ayrıca bende SSD bile var. Bu gereksiz bir para israfı.
Peki. Darboğazlı iyi günler.

Edit: Bu arada seçtiğin ürünlerin stokta olmadığının farkındasındır umarım.

Son düzenleme: