Nasıl bir eğitim sistemi kurardınız ?

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sadece fikirlerinzi merak ettgmden böyle bir soru soruyorum bana kalırsa eğitilecek bireyler için müziki ve fiziki eğitimleri eşit ve dengeli verilmesini sağlardım onun dışında şu anki gibi her yıl müfredat değiştirmezdim tabi bir bilgide yanlışlık yoksa onun dışında dersler kadar müzik ve fiziki eğitimlere ağırlık verdirirdm ki öğrenciler severek gitsinler ve çocuklara bir şeyi aşılamak için onlara uygulamalı eğitim sistemi geliştirirdim örneğin canlılara saygıyı kedileri sevdirerek onları belli bir süre beslettirerek biliyoru çok akademik olmadı ancak kendi fikirlerim verdiğim örnekler küçük olsada başka şeyler için uygulanabilir saygılarla.

Not : siyasi bir partiyi karalayıcı bir amaç güdülmemektedir.

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Okul tamamen bi sacmalık
Herkesi aynı kategoriye zorla sokmaya calısıyorlar.
Bu konuda hak veriyorum bu yüzden herkesin yetenklerine göre sınıflandırılması taraftarıyım.

1 hafta önceden bas bas bağrılıyor şu saatte sınava girelecek diye, bence bu o sistemi yapanın suçu değil 1 saat veya yarım saat erken kalkmaya üşenen gencin sorunu.
Veyahut o suç gecelere kadar çalışdırıp öğrencileri sabah kalkmasına engel olan patronlarındır.Her ne olursa olsun dediğin gibi söyleniyor vakit bu yüzden herkesin elinden geldiğince erken kalkması mecburi onun dışında sınav saatinin günün daha müsait olduğu bir vakte alınabilmeside muhtemel bir seçenek.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Okulla hiç alakası olmayan insanlar geliyor. İsteyen gitsin istemeyen gitmesin. Zorunluluk yok.
Elimde olsa böyle bir sistem kurardım.

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TEOG , merkezi sınav sistemi kadar saçma bir sistem yok.
Aslında bence öyle değil teoguntek kötülüğü yani tek olumsuz yanı kolay olması.Ah birde stres yaşatması. :l

Okulla hiç alakası olmayan insanlar geliyor. İsteyen gitsin istemeyen gitmesin. Zorunluluk yok.
Elimde olsa böyle bir sistem kurardım.

Evet haklısın sanki okuyacakmış gibi okumayı bırak ordaki diğer insanların hakkına giren insanların geldiği konusunda katılıyorum bu konuda okuldaki disiplinin sağlanması amacıyla kişilerin değerlendirmelere göre alınması taraftarıyım yani ayrımcılık değil bu eğer okumaya çalışıpda beceremiyorsa he ne yaptıysa yapsın çalıştıysa bile başarılı olamıyorsa eyvallah gelsin ancak okula gelipte hem diğer insanları rahatsız edip hemde kendileri okumaya gelmeyen kişiler için söylüyorum bunları.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
8. Sınıfa kadar normal eğitim verilip lisede mesleklere yönelik eğitim verilmesi olabilir. 8. sınıfa kadar da öğrencinin neye yatkın olduğu ortaya çıkar bence