LOKUMCRAFT Rehber Alımları

CAVITABI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LokumCraft rehber alımları başlamıştır hepinizi heyecanlandıran alımlar 1 hafta boyunca bakılacaktır
peki alımlar oldu ne olacak derseniz ileride daha iyi oyuncu kitlemizle daha iyi bir sunucuda aldığımız rehberler genelde başka bir sunucuda çalışmaması lazım hiçbir sunucuda rehber olmayan kişileri yaparsak daha iyi olur ve o kişinin minecraft Türkiye dünyasında canlanmış olur biz o rehberede yol açmış olacağız!

ALIM ŞARTLARI;

Adı; ?
Oyundaki kullandığı takma isim; ?
yaşınız; +15
iletişim (skype şart?)
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız?
mikrofon bulunmakta mı? evet/hayır
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz?
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle)
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin?
Faction bilginiz yüzde kaçtır?

Adı; ?
yaşınız; +15
iletişim (skype şart?)
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır?

Adı; ?
yaşınız; +15
iletişim (skype şart?)
PVP Sunucusundaki küfür kullanan oyuncuları muteleyebilirmisin?

LOKUMCRAFT İYİ OYUNLAR VE İYİ FORUMLAR DİLER BAŞVURUYA KATILAN HERKEZE BOL SANŞ!

Son düzenleme:

BeratRG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Söyliyeyim Çok Deneyimliyim!
Ad : Berat
Oyundaki Takma Nick : BeratRG
Yaşınız : 15
Sunucuda Yetkili Ve Kurucu Tarafından Uyarılsanız Ne Yaparsınız : Hareketlerimi Düzeltirim.
Mikrafonun Bulunmaktamı : Hayır ama alabilirim
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız : İyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız : İyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz : Normalde Ben Builderim Ama Rehberlikte yaparım sw isimlerini hatırlamıorm
Yeni Arkadaşlar Edinmek İçin Size faydam olması için Oyuncuları Servere İyice bağlayabilmek için
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin : Adaleti Sağlarımda taraf tutmam.
Skyblock Bilginiz Yüzde kaç : %100

Kerişko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad kerem
Oyundski takma ismim kerem06
Yaşım 15
Skype var ama mikrofon yok
Türkçe imlam çok iyi
Oyuncularla bakarsak kendimi eşit görürüm ve onlarla çok samimi olurum yani çok iyi
Craftrisede oldum bi ara rehber sonra sangalnw adlı bi sunucuda ve daha çoğunda ama ben daha çok modluk kuruculuk ve adminlik yaptım.
Rehberliği severim oyuncularla daha iyi anlaşabilirim birbirimize meşajlar verip yardımlaşabiliriz ve kötü terbiyesini bozanları uyarıp terbiyesine kavuşturmaya çalışabilirim.
Adaletliyimdir her zaman herkes eşittir ama taraf tutmaya gelice haklı olanı tutarım brni en iyi knkm haklı değilse tutmam örneğin.
Yazcaklarım bu kadardı meşajlarınızı bekliyorum mikrofon olmadığındanda özür diliyorum. İyi eğlenceler ve oyunlar diliyorum. Alınmadıysamda canınız sağolsun hak edenler alsın.
Bu arada sunucuda bi yetkli uyarırsa kötü bir şey yapmışımdır. Ondan dolayı kendimi düzeltirim.

_Mslefy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı Hoş Olmuş. Umarım İyi Bir Yetkili Bulursunuz Başarılar.

Mert_Guler

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adı; Mert
Oyundaki kullandığı takma isim; Mert_Guler
yaşınız; +17
iletişim (skype şart?) mert_guler09
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız? hatamı kaubl edıp bırdaha yapmamaya calısırım
mikrofon bulunmakta mı? evet
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? iyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? iyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? CandyCraft uzun suredır oynadıgımdanonda cok olmak ısterdım ama bıarktım
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? oyunculara daha ıyı motivas yon ve oyuncuların sorunlarını cöze bılmek ıcın
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? adaletı kendı ımkanlarımla tutmaya saglarım eger bır kısı magdursa onun sorunu cözmeye calısırım ve taraf tutmam affetmem kım ne yaptıysa çeker
PVP Sunucusundaki küfür kullanan oyuncuları muteleyebilirmisin? tabikide mutelerım ne sandınız

eeffee222

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Cavit abi beni bilirsin yani
ad:EFE
takma ad : eeffee222
bilirsin uyarılınca ya dalgaya vuruom ya da eyvallah deriz
migrofon yok gerek de yok
Türk üz sonuçta imlamız iyi olacak
üslubumu bilirisn iyi dir
ilk bu sw ye rehber olmak istiyorum
rehber olunca sw deki adalet i olduğu kadar sağlamak ve kurallara uymayanlara uyarı ve ceza vermek
saten amacım adalet tabii ki sağlarım saten neredeyse herkesle dostum allyim
facation bilgim vip bilgiler dışında %100 o da öğrenirim
skyblock bilgim %/75 ile %85 arası
Cavit abi sen Skype sor -oyunda- ben cevap veririm herkesin içinde denmez

CAVITABI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Söyliyeyim Çok Deneyimliyim!
Ad : Berat
Oyundaki Takma Nick : BeratRG
Yaşınız : 15
Sunucuda Yetkili Ve Kurucu Tarafından Uyarılsanız Ne Yaparsınız : Hareketlerimi Düzeltirim.
Mikrafonun Bulunmaktamı : Hayır ama alabilirim
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız : İyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız : İyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz : Normalde Ben Builderim Ama Rehberlikte yaparım sw isimlerini hatırlamıorm
Yeni Arkadaşlar Edinmek İçin Size faydam olması için Oyuncuları Servere İyice bağlayabilmek için
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin : Adaleti Sağlarımda taraf tutmam.
Skyblock Bilginiz Yüzde kaç : %100
Hocam kusura bakma deneyimi tatmayan kişilere rehberliği öğretecez bir proje gibi bu
Ad kerem
Oyundski takma ismim kerem06
Yaşım 15
Skype var ama mikrofon yok
Türkçe imlam çok iyi
Oyuncularla bakarsak kendimi eşit görürüm ve onlarla çok samimi olurum yani çok iyi
Craftrisede oldum bi ara rehber sonra sangalnw adlı bi sunucuda ve daha çoğunda ama ben daha çok modluk kuruculuk ve adminlik yaptım.
Rehberliği severim oyuncularla daha iyi anlaşabilirim birbirimize meşajlar verip yardımlaşabiliriz ve kötü terbiyesini bozanları uyarıp terbiyesine kavuşturmaya çalışabilirim.
Adaletliyimdir her zaman herkes eşittir ama taraf tutmaya gelice haklı olanı tutarım brni en iyi knkm haklı değilse tutmam örneğin.
Yazcaklarım bu kadardı meşajlarınızı bekliyorum mikrofon olmadığındanda özür diliyorum. İyi eğlenceler ve oyunlar diliyorum. Alınmadıysamda canınız sağolsun hak edenler alsın.
Bu arada sunucuda bi yetkli uyarırsa kötü bir şey yapmışımdır. Ondan dolayı kendimi düzeltirim.
başvurunuz değerlendirilicektir biz iki kişi karar alıyoruz biraz uzun olabilir. Siize biz özel mesaj ile ulaşacağız!
Konu Tasarımı Hoş Olmuş. Umarım İyi Bir Yetkili Bulursunuz Başarılar.
Değerli yorumuz için teşekkür ederim.
Adı; Mert
Oyundaki kullandığı takma isim; Mert_Guler
yaşınız; +17
iletişim (skype şart?) mert_guler09
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız? hatamı kaubl edıp bırdaha yapmamaya calısırım
mikrofon bulunmakta mı? evet
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? iyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? iyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? CandyCraft uzun suredır oynadıgımdanonda cok olmak ısterdım ama bıarktım
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? oyunculara daha ıyı motivas yon ve oyuncuların sorunlarını cöze bılmek ıcın
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? adaletı kendı ımkanlarımla tutmaya saglarım eger bır kısı magdursa onun sorunu cözmeye calısırım
PVP Sunucusundaki küfür kullanan oyuncuları muteleyebilirmisin? tabikide mutelerım ne sandınız
1-2 güne özel mesaj ile size bildireceğim iyi forumlar.

HmzO

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adı; Hamza
Oyundaki kullandığı takma isim; CylookTR
yaşınız; 15
iletişim = Skype var ( Skype Adresim = Hamza Oykurt)
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız = Pek uyarılmam ama uyarılıncada hemen hatamı telafi ederim birdaha yapmam ASLA !!
mikrofon bulunmakta mı? HAYIR
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız = BAYA İYİYİM
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız = İYİYİM HATTA tassy ile CloxTR kavga etmişti onları ayırdım ve ortamı sakinleştirdim (SKYPEDE)
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz = HİÇBİR SUNUCUDA REHBER OLMADIM LOKUMCRAFT FACTİONDA REHBER OLMAK İSTİYORUM
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun = OYUNDAKİ EŞİTLİK VE ADALETİ ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE SAĞLAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin =Yukarıda dediğim gibi tassy le cloxTr kavga etmiş cloxTr kardeşim ama o suçlu olduğu için o cezasını aldı ve sadece tassy i sakinleştirdim
Faction bilginiz yüzde kaçtır =%100 herşeyini biliyorum

BurakAntalya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SkyBlock:
Adı; Burak
Oyundaki kullandığı takma isim; Thyke
yaşınız; 15
iletişim (skype şart?) BurakAntalya0
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız? : Aldığım uyarı gerektiği üzere verildiyse kabullenirim, sesimi çıkartmam. Ama gereksiz bir uyarıysa, o zaman hakkımı ararım. Nereye kadar gider ise...
mikrofon bulunmakta mı? Hayır, ancak bilgisayarım laptop olduğu için kendisinden mikrafonlu...
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? İyi.
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? Çok iyi.
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? Çünkü hem oyuncularla anlaşıyorum. Hem de rehber yetkisi için gerekli bilgimiz, gerekse komut gerekse plugin yeterli olduğunu düşünüyorum... Ayrıca daha önceden de bu yetkiyi alıp, bir kaç sunucuya hizmet vermişliğim var.
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Tabii ki! Sunucuda kim olursa olsun haksız ise hiç bişi kazanamaz! Adalet Mevki Dinlemez!
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? Gerek komutları, gerekse pluginleri ile: %89

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet güzel olmuş diye umuyorum :-) İsmi çok güzel yhaa :D LOKUMCRAFT
Başarılar dilerim herhangi bir sorun veya destek gerekirse skype adresime ulaşınız :-)

Dark_AngeR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmim: Fatih
Oyundaki Nick: probabapro
SKeyp: Var (FatihG)
Mikrofon: Var
Uyarılığım Zaman: Yaptığım Yalnıış'ı Tekrarlamam Ve düzeltirim
Türkçe İmla Konusun'da: İyi
Oyuncular İle Uslub Konusunda: İyi, Çok İyi
CrashCraft Adlı Sunucu'da Rehber Oldum Sonra SW Kapandı
Arkadaşlara Yardım Etmek İçin Ve Serveri Seviğim için
Adaletli Davranırım Taraf hiçbir Şekilde Tutmam
Faction Bilgim: %80-90 Civarında Bilgim var Ve Faction Sunucunlarına 1 Sene Gibi Süre Oynamışlığım var

Son düzenleme: