Ne Yaptıysam Engelliyemedim

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sunucum var 16 gb makine + 64gb makinem var sunucu fakelobi ve bungeecord aynı makinede centos makine sunucumu çok ağır bi saldırı geliyor ne yaptıysam engelliyemedim sunucu fakelobi açık sadece +340 oyuncu gösteriyor hepsi bot

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Antibot deneyin, ya yabancı ülkeleri engelleyin yada 10 saniye gibi bir giriş süresi verin.
- Bot atanın ip'sini öğrenirseniz. Ve yaşınız 18'den büyük ise yasal işlem başlatabilirsiniz.
- 15-10 Saniye giriş engelleme süresi koyun. Ya da en iyi çözümü kendimde denedim
Bir antibot vardı oyuncular servere girdikten sonra 1 dakika serverde oynuyorlar falan sonra
o oyuncu otomatik whitelist'e ekleniyor. Bot girişi engellenmiş oluyor. Ayrıca bot saldırısı
başladığında hemen whitelist aktif oluyor. Adını unuttum AntiJoinBot veya Antibot heralde.

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Antibot deneyin, ya yabancı ülkeleri engelleyin yada 10 saniye gibi bir giriş süresi verin.
- Bot atanın ip'sini öğrenirseniz. Ve yaşınız 18'den büyük ise yasal işlem başlatabilirsiniz.
- 15-10 Saniye giriş engelleme süresi koyun. Ya da en iyi çözümü kendimde denedim
Bir antibot vardı oyuncular servere girdikten sonra 1 dakika serverde oynuyorlar falan sonra
o oyuncu otomatik whitelist'e ekleniyor. Bot girişi engellenmiş oluyor. Ayrıca bot saldırısı
başladığında hemen whitelist aktif oluyor. Adını unuttum AntiJoinBot veya Antibot heralde.
Başka önerilrniz varmıdır bunlar denendi

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullandığınız host boşuna mı satış yapıyor hostunuza danışmalısınız batihost bot konusunda yasal işlem başlatıyor batıhosta geçin

UnknownHero

Ya Çaresizsiniz, Ya da Çare Sizsiniz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar! Botlardan korunmak istiyorsan şu skripti kullanabilirsin;
Kod:
on connect:
 if {safewall::%player%} is not set:
  if player doesn't have permission "safe.giris":
   kick the player because "&a[&6Bot-Koruması&a] &bTekrar giriş yapın."
   wait 0.3 second
   set {safewall::%player%} to 1
   stop
on quit:
 delete {safewall::%player%}
on skript start:
 delete {safewall}

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıda bahsedilen pluginler sizi proxy üzerinden girmeye çalışanlar için korur ancak proxy üzerinden girilmezse korumayabilir ancak sizde o zaman saldırganın ip adresini bulup yasal işlem başlatabilirsiniz diye biliyorum ben.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yukarıda bahsedilen pluginler sizi proxy üzerinden girmeye çalışanlar için korur ancak proxy üzerinden girilmezse korumayabilir ancak sizde o zaman saldırganın ip adresini bulup yasal işlem başlatabilirsiniz diye biliyorum ben.
Bot atılıyor, linux sunucuları var ve çok kolay bir şekilde engellenebilir. Skype adresimi eklesinler zaten yardım edeceğim... Aslında konu açabilirim bunlar ile alakalı.

auctus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar! Botlardan korunmak istiyorsan şu skripti kullanabilirsin;
Kod:
on connect:
 if {safewall::%player%} is not set:
  if player doesn't have permission "safe.giris":
   kick the player because "&a[&6Bot-Koruması&a] &bTekrar giriş yapın."
   wait 0.3 second
   set {safewall::%player%} to 1
   stop
on quit:
 delete {safewall::%player%}
on skript start:
 delete {safewall}
Bu paylaştığınız Skript hiçbir işe yaramıyor.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
StopProxy ?

Yada Authmede Şöyle bir şey Var Ülke Yasaklama Zaten Bot Javasını Yapanlarda. Yabancılar Authmeden Yasaklıyabilirsin. Benim Dusuncem Amerika Gibi Yabancı Ülkeler Türkiyeden Gelecegini Sanmıyorum.

Siteden Kayıt Olma Yapabilirsin.

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Botlardan Kurtulduk Kendi Çabamızla Yardım Etmeye Çalışan Arkadaşların Hepsine Teşekkür Ederim :) Konu Kilitlenebilir