[YENI] Bot Sorununu kesin çözücez skripten anlayan gelsin içeri.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleykum Doslarım.
hepimizin başına bela olan bu bottları nasıl engelliycez.

çözüm yolu şu ilk olarak servere saldırı olduğunda çökmemesini nasıl sağlarız pac pluginini kuruyoruz ve tüm herşeyi (killaura,fly,vb) korumalarını kapatıyoruz ve sadece botprotect aktif ediyoruz.

peki bu şekilde sunucu ping,proxy saldırılarından korunuyor fakat sunucuya girişler kapanıyor sadece oyundakiler oyunda kalabiliyor gerisi kimse giremiyor.

eğer bir skript yazıp bu pac plugininin antibotuna eklemeyi bulursak çok işe yarar.

yada kesin çözüm pac plugininin whitelist bölümünü bulsak başında sadece 19 sayısı olan oyuncular servere girişyapabilse yani nasıl diyceksiniz.

oyundaki ismi BYDerin
ismini şu şekilde yaparsa oto whiteliste eklensin serveregirebilsin. 19BYDErin

ama sadece başında 19 olanlar eklensin ztn botların isimleri 1SFAFasFara salak sulak isimleri var başında 19 olanlar bizim adamlar oldugunu anlarız ve böylece çözümü buluruz, diyceksiniz skin sorunu var onuda hallettik /skin komutunu tüm oyunculara veririz herkes istedigi skini kullanır ve böylelikle sorun ortadan kalkar.​

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Saçma sapan çözümler üretmeyin.
19 koymak, skin komutunu herkese vermek cidden harika bir çözüm, acaba biz bunu neden düşünemedik?
İstediğiniz saçma şeyin skriptlede bir alakası yok. Gerekli çözümler gerekli eski konularda defalarca anlatıldı fakat anlayan yok.
Eğer koruma yapamıyorsanız gidip başka sunucularda reklam yapmayın, kimseye bulaşmayın ki saçma sapan yerlerden saçma sapan saldırılar yemeyin.
Örnek olarak verdiğiniz "1SFAFasFara" "19SFAFasFara" da olabilirdi. Bunlar tamamen random ve her şey denk gelebilir. Ayrıca bazı(çoğu) programlarda botların adları düzenlenebiliyor ve FakeNicks özelliğide mevcut. Oyunun maximum oyuncu ismi limiti gibi şeyler sorun çıkarabilir. Örneğin diyelim sunucunun nickname karekter sınırı 14, benim nickim 13 harfli, 19 ekleyince 15 olacak ve sunucuya giremeyeceğim. Veyahut 19 yazıp taba bastığınızda tüm oyuncular çıkacak. Onun dışında daha bissürü sorun olur bu tür saçma sapan düşünceleri bırakın iyi günler.

IaReLeGenD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hem Servere Atılan Bot Sorununu Hemde Ping Saldırısını WildSkript'in on server list ping Eventi İle Engelleyebilirsiniz.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AuthMenin korumasının üzerine koruma tanımam.
Sadece Türkiye ve KKTC ve Azerbaycan üzerinden girişlere izin verin.
Koruma hassaslık seviyesini 2 veya 3 olarak ayarlayın.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
videoyamı alayım napayım anlamadımki pac plugininin bot korumasını kapatı kapatmaz sunucu çöküyor
authme koruması ztn mevcut.
ama fayda etmiyor.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
Protection:
  enableProtection: true
  countries:
  - TR
  - AZ
  countriesBlacklist:
  - A1
  - GB
  - US
  - USA
  enableAntiBot: true
  antiBotSensibility: 2
  antiBotDuration: 10
VeryGames:
  enableIpCheck: false
evet ayarlayamamışmıyım ?

bir çözüm buldum ve bot kesinlikle yemiyorum lagg ping gibi saçma sorunlarda olmuyor fakat bunu geliştirmem lazım. @LifeMCServer özele gelirmisin.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Kod:
Protection:
  enableProtection: true
  countries:
  - TR
  - AZ
  countriesBlacklist:
  - A1
  - GB
  - US
  - USA
  enableAntiBot: true
  antiBotSensibility: 2
  antiBotDuration: 10
VeryGames:
  enableIpCheck: false
evet ayarlayamamışmıyım ?

bir çözüm buldum ve bot kesinlikle yemiyorum lagg ping gibi saçma sorunlarda olmuyor fakat bunu geliştirmem lazım. @LifeMCServer özele gelirmisin.

Blacklist kısmına sadece A1 ve O1 yaz, diğerlerini yazmana gerek yok. (O1 = Other Countries)