Play.GokTurkiye.Net | Ilk ve SON kez sıfırlandı! | Herkes Gider Biz Kalırız!

Zerozerito14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sistemler çok güzel map çok güzel Ama sunucuya tek diyeceğim kelime REZALET. 1.8 survival açılmaya devam edildikçe aynı mesajı tekrarlayacağım.

Canayaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistemler çok güzel map çok güzel Ama sunucuya tek diyeceğim kelime REZALET. 1.8 survival açılmaya devam edildikçe aynı mesajı tekrarlayacağım.
Yorumun için teşekkürler, bende tekrar ve tekrar demekden vazgeçmiyeceğim. Sunucu eğlence amaçlıdır, herhangi bir gelir gütmeksizin HARD SURVİVAL üzerine kurulmuştur. Diğer sunuculara benzemez, tüm oyuncular eşit bir şekilde yemek arayışında adaletli bir sunucuda oynuyor. Herşeyden önce sadakat.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler, bende tekrar ve tekrar demekden vazgeçmiyeceğim. Sunucu eğlence amaçlıdır, herhangi bir gelir gütmeksizin HARD SURVİVAL üzerine kurulmuştur. Diğer sunuculara benzemez, tüm oyuncular eşit bir şekilde yemek arayışında adaletli bir sunucuda oynuyor. Herşeyden önce sadakat.
Orada eşitsizlik ile ilgili bir şey dememiş ki sadece 1.12 olsa çok çok daha güzel olurdu demiş ve bence de öyle.

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuda benden başka yetkili yok, işlemcinin lehimleri koptu erişim sağlayamıyorum. Restart attım umarım sunucuya erişim sağlanır. KONU GÜNCEL.
Server güzel fakat git gide oyuncular bırakmaya başlıyor. Serverle biraz ilgilenirseniz sevinirim. Serverinizde severek oynuyorduk.
Siz yokken oyuncularla ve serverle ilgilenmesi için yetkili alımı yapabilirsiniz

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aranan serverlardan umarım sesinizi duyurup gelişirsiniz size başarılar .

Canayaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server güzel fakat git gide oyuncular bırakmaya başlıyor. Serverle biraz ilgilenirseniz sevinirim. Serverinizde severek oynuyorduk.
Siz yokken oyuncularla ve serverle ilgilenmesi için yetkili alımı yapabilirsiniz
Güvenilir yetkili bulmak cidden zor, FLEXTURK projemde eski ortağımın yaptıklarından sonra kimseye güvenim kalmadı. 2 gün sunucuya giriş yapmadım online felan kalmamış sunucuda bundan sonra ilgileniyorum.

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güvenilir yetkili bulmak cidden zor, FLEXTURK projemde eski ortağımın yaptıklarından sonra kimseye güvenim kalmadı. 2 gün sunucuya giriş yapmadım online felan kalmamış sunucuda bundan sonra ilgileniyorum.
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Oyuncu sayısını arttırmak için ilgi çekici pluginler vs. şeyler ekleyebilirsiniz. Serverde artık 10 oyuncuyu zor görüyoruz. Aktif olarak oynayan oyuncular arasından rehber alımı yapabilir, en son çare sıfırlayabilirsiniz. Oyuncu olmayınca bizde sıkılıyoruz

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8.x :(
Herkes gene hile açacak desenize gene keyfimizin içine edecekler.

Canayaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aranan serverlardan umarım sesinizi duyurup gelişirsiniz size başarılar .
Amacım sunucumu tanıtmak değil, zaten gelirsiz bir sunucu olduğu için 10 online olsa bile yeter. Ufak bir aile ortamı oluşturmak istemiştim fakat survival oyuncularının hiçbirinde vicdan yok. Hep bir çekişmezlik sürekli bir kötüleme peşindeler. bu gidişle kapatmayı planlıyorum. Ha oyuncu ilgileri değişirse fikrimde değişir. :)