Nasıl bir eğitim sistemi kurardınız ?

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
8. Sınıfa kadar normal eğitim verilip lisede mesleklere yönelik eğitim verilmesi olabilir. 8. sınıfa kadar da öğrencinin neye yatkın olduğu ortaya çıkar bence
Ah dostum <3 , şöyleki bana kalırsa 8. sınıfa kadar kültür eğitimi verilmeli daha sonrasında 8. sınıfta ise sınıflandırılma yapmak amacıyla mesleklerin bazı uygulamaları okul ortamında her öğrenci tarafından uygulanmalı daha sonra kimin neye uygun olduğu çıkınca öğretmenlerin ve müdüriyetin kararıyla oraya iletilmeli bence.

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üniversite sınavını 4. sınıfın sonunda yapardım ki 4 yıl daha insanlar işkence çekmesin.

DenemeÜyelik

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
7-10 yaş arası, temel eğitim verdirirdim. Temel eğitimde, çocuklar türkçeyi, resim çizmeyi, el becerilerini, ve Türkiye Anayasasını öğretirdim. Dilini, yazı yazmayı ve ülkedeki haklarını bilirlerdi. Örf adet din dersleri bu eğitimde yer almazdı.
Tabi ne yazarsak yazalım hepsi sözde kalıcak bunlarım.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Öğrencileri çok sıkmadan, keyifli, kendi alanlarını kendilerinin seçebileceği, rahat bir eğitim sistemi yapardım. Kesinlikle sınav sistemini baştan tasarlardım. Bu kadar. İyi forumlar!

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncellikle öğrencilere torpilin ne kadar kötü ve saçma bir şey olduğunu öğretirdim.
Devletimizin başında olan binlerce torpilli yetkililer var, hayır oyu verdi diye atanamayan, özelde olsa okullara alınmayan akrabalarım var. Hayır oyunu verdiğini fikirlerinden anlıyabiliyorlar zaten...

Torpil gibi olayları kaldırırdım, askeri yönetim ile ilerlerdi okul. Sağlam disiplin olurdu okullarda, kendi çöplerini kendileri temizlerdi, her gün 3 saat ders ek olarak sınav haftaları 2 saat ders daha.
Öğrencilerin ilgi duydukları alanlara özel sınıflar olurdu, her öğrenci istediği alanda ilerlerdi ve gelişirdi. Meslek sahibi çok daha fazla olurdu.
Şu büyük ve lanet sınav sistemlerini kaldırırdım, öğrenciler özel alanlarında istediği gibi gelişir gider. 7 yıl toplamda okul olurdu, 7 yıl içinde gelişti gelişti; gelişemedi ise keyfi bilir.

LordWanter600

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Din dersi zorunlu olmazdı. Okullar donatılırdı. Günün %90 ı okulda geçerdi ne kadar eğitim o kadar kalite. (Mal üretir gibi oldu) :D