YouTuber sizce nedir?

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
YouTuber Nedir ?

Bu zamanlarda YouTuber denen bi kitle ortaya çıktı, siz de rahatsız olmuyor musunuz 1000 aboneli kanalın sahibinin etrafta ''Ben YouTuberim!'' diye racon kesmesinden? Sadece 1000 abone de değil, ipini koparan kanal açıyor 300K-400K aboneye ulaşıyor ve bunlara YouTuber deniyor. Baker, Dancer, Farmer gibi -er takısı alan meslek gruplarının arasına Youtuber denen illet nesil de girdi.
12 yaşında çocuğun 550 bin abone olması mı, STRES ÇARKI DÖNDÜREREK ANNEME ÖLDÜ ŞAKASI YAPTIM BABAM GÖRDÜ (ANNEM BENİ SOPAYLA DÖVDÜ) (AĞLADIM) ismiyle video çekip trendlere girip parayı kıran ''çocukların'' 500 bin izlenmelere ulaşması, ACABA OYUNUN BAŞINDA TREVORU ÖLDÜRÜRSEK SENARYO DEĞİŞİR Mİ? video ismiyle video çekip video boyunca değişmeyeceğini göstermesi ve para kazanmak için 10 dakikayı uzatmaya çalışması...
Eskiden Minecraft kanalları vardı onlardan illet çekerdik şimdi onlar bunların yanında hiçbir şey!
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, çok merak ediyorum.

Moderatör tarafından düzenlendi:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden bir Videoyun vardı, artık twitch :c
Youtube'de izleyebileceğiniz tek insan sanırım pintipanda*
(Stratera da var da çekmiyor .s)
(Oyun kanalı olarak bunlar .s)
(Filmler ve Filimler, Bilgi Şehri)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serdar146 var benim tarafımda, başka youtuberleri izlemiyorum pek. Ara sıra Tansel abiyi izliyorum, diğer youtuberler cıvıttı. Youtubeye girmek istemiyorum, çok can sıkıcı olaylar oluyor.

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece porçayı izliyorum arada trendlere bakıp bune diyip çıkıyorum

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin saydigin herkes birer Youtuber'dir. Sen de ornek verdin, dancer, farmer bunlar da da ayni sekilde. Isini nasil yaparsan yap sonucta o isin bir mensubu olacaksin. Bir ciftcinin butun ekinleri kotu olsa ve firincinin ekmekleri kuflu olsa bile meslekleri hala ciftci, firinci.

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Youtube cocukların oyun oynayabilecegi veya bir bilim adamının deneylerini paylasabilecegi, bir akrobatın evlerin catılarında video cekip ordan oraya atlayabilecegi bir yer kısaca sacmalık

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Youtuber Genellikle 9-13 Yaş Arası Çocukların bir hevesle başladığı klavye mause ve kulaklık alınca youtuber olunduğunu sandığı bir olay.
Eskiden videoyun,AgunZagun,Alp Sevsel(Azelza),Fare Düşmanı(Ege Sağın),Turuncu Levye,Dost Kayaoğlu,Jahrein,Servet Cayer gibi adamlar vardı :S

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek bilinmeyen ama çok sevdiğim bir abim olan Serdar146'yı takip etmenizi şiddetle öneriyorum.
Tansel abi /OG | Oyun Günlüğü\ var birde.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ön yargı ile düşünmek yerine ülkemizin çocukları Youtube'de böyle bir başarıyı yakalamış olduğu için gurur duymalısınız. (Genç Hane) ve bunun gibi kanallar.
Unutmayın, herkesin kanser olmasının sebebi olan(!) Enes Batur bile küçük yaşta aynı dediğin şeyleri yaparak büyüdü.
Tabii ki herkesin düşüncesi farklıdır.

(Jahrein izleyin.)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yeteneği olmayan her bir bireyin toplanıp trend konular üzerinden para kazanmasıdır. Twitch ise artık sanal ve modern yollardan dilencilik.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda abone olduğum kanallar arasında tek bir Türk kanalı yok. Sadece Efsane var, bir gün geri döner de içimi ısıtır diye. Bir de Keri ve Yorekok reyizler var. Başka da yok yani.