- En iyi cevaplar
- 1
Sana Demedim Merak Etme.Yanlış anlaşılmamı dediniz?
Sana Demedim Merak Etme.Yanlış anlaşılmamı dediniz?
Serverer diye bir tabir kullanamazsın. Server dediğin şey zaten "-er" takısı almış hâlidir.Bu bir meslek değil ki? Sunucusu olan bir şahıs oradan para kazanıyor diye ''Serverer'' yada ''Sunucu Yöneticisi'' mesleğini mi ediniyor? Etrafta ''Ben sunucu yöneticisiyim yeah'' diye dolaşmanın ne manası var? Hem zaten 11-12 yaşında çocuk meslek sahibi olamaz. Bu sadece özentilikten ibaret. Youtubeyi para havuzu gibi gören yanlış yetişen çocuklarımız.
Kaliteli(!) Youtuberlar sayesinde destek alıp 15.000 abonede dahi firmalardan sponsorluk teklifi alabiliyorsun. O kadar zor değil yani.Sponsorlar kısmına güldüm sadece, eşya gönderdikten sonra reklamını yapmak zorundalar, yoksa bir şey elde edemez sponsor firma. Ayrıca o sponsor edinmeyi bakkaldan 10kr. sakız almak kadar kolay anlattın.
Selam 12 yaşındaki dostum, yaşıtını koruman doğal. Hakkıyla 550 Bin abone olmuyor ki? Çocuğu trendde gören merak ediyor bakıyor milyonlarca görüntülenme sahibi oluyor. Aleyna Tilki 1 haftada 50 Milyon izlendi diye Türkiye'nin en iyisi mi?"12 yaşında çocuğun 550 bin abone olması mı, STRES ÇARKI DÖNDÜREREK ANNEME ÖLDÜ ŞAKASI YAPTIM BABAM GÖRDÜ (ANNEM BENİ SOPAYLA DÖVDÜ)"
Adam ne güzel içerik üretiyor, binlerce aboneye ulaşıp hakkını alıyor. Bunu izleyenlerde eğleniyor. 12 yaşında birinin 550bin abone olmasınımı hazmedemiyomusun?![]()
Hakkıyla nasıl 550 bin abone olmuyor açıklasana? Trende her video giremiyor, girmesi için like dislike görüntülenme ye göre oraya giren video, demekki hak kazanıyor da giriyor. Video demekki kısa süre içinde çok beğenilip izleniyor. Trende girersede ordanda kaymağını yiyor tabi hak kazanıyor. Aleyna Tilki 50 milyon izlendi ve en iyisi diyen kim? Bu soruyu sorman için birinin ona çok izlendi o en iyisi demesi lazım. 50 milyon kere izlenmiş işte bukadar basit.Selam 12 yaşındaki dostum, yaşıtını koruman doğal. Hakkıyla 550 Bin abone olmuyor ki? Çocuğu trendde gören merak ediyor bakıyor milyonlarca görüntülenme sahibi oluyor. Aleyna Tilki 1 haftada 50 Milyon izlendi diye Türkiye'nin en iyisi mi?
Sen bunlara içerik mi diyosun? Youtuberler üzerinden prim yapmaktan başka işleri yok. Youtuberlerin ilk profil resimleri, Youtuberlerin bilinmedik özellikleri, Aleyna Tilki İlluminati mi? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ! gibi bilimum videolar türüyor. Enes Batur ARABADA KİLİTLİ KALDIM diye video atıyor basıyorsun arabada kilitli kalma oyunu videosu çıkıyor. Biri JUSTİN BİEBER İLE TANIŞTIM videosu çekiyor, balmumuna gidiyor. Diğeri başkalarının videolarını izleyerek tepki videosu altında emek hırsızlığı yapıyor milyon çocuk tarafından izleniyor. Bu mu adalet?Hakkıyla nasıl 550 bin abone olmuyor açıklasana? Trende her video giremiyor, girmesi için like dislike görüntülenme ye göre oraya giren video, demekki hak kazanıyor da giriyor. Video demekki kısa süre içinde çok beğenilip izleniyor. Trende girersede ordanda kaymağını yiyor tabi hak kazanıyor. Aleyna Tilki 50 milyon izlendi ve en iyisi diyen kim? Bu soruyu sorman için birinin ona çok izlendi o en iyisi demesi lazım. 50 milyon kere izlenmiş işte bukadar basit.
Soruların çok saçma ve içi boş. Ayrıca 12 değil 19 yaşındayım dalga geçmeden konuşmayı beceremiyosan hiç muhabbete girme kendini küçültüyon.
Ne olmasını bekliyorsun? Gerçek dünya da bile adalet diye bir şey kalmamış.Bence burada boşuna bağırıp çağırıyorsun biz ne desek de bir şey değişmeyecek...Sen bunlara içerik mi diyosun? Youtuberler üzerinden prim yapmaktan başka işleri yok. Youtuberlerin ilk profil resimleri, Youtuberlerin bilinmedik özellikleri, Aleyna Tilki İlluminati mi? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ! gibi bilimum videolar türüyor. Enes Batur ARABADA KİLİTLİ KALDIM diye video atıyor basıyorsun arabada kilitli kalma oyunu videosu çıkıyor. Biri JUSTİN BİEBER İLE TANIŞTIM videosu çekiyor, balmumuna gidiyor. Diğeri başkalarının videolarını izleyerek tepki videosu altında emek hırsızlığı yapıyor milyon çocuk tarafından izleniyor. Bu mu adalet?
Değişmeyecek biliyorum, fikrinizi sormak istedim sadece forum halkı olarak.Ne olmasını bekliyorsun? Gerçek dünya da bile adalet diye bir şey kalmamış.Bence burada boşuna bağırıp çağırıyorsun biz ne desek de bir şey değişmeyecek...