on command "/r":
cancel event
send "&cYasaklı Komut."
Teşekkürler muteliyken engellemenin yolunu bulamazsam son yol bu-/r Komutunu Engellemeyi Deneyiniz,
Skripti:
Kod:on command "/r": cancel event send "&cYasaklı Komut."
Önemli Diğil,Teşekkürler muteliyken engellemenin yolunu bulamazsam son yol bu
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TesekkürlerEssentials kullanıyorsan, config üzerinde mute-commands altına istediğin komutları ekle.
configde mute-commands a dair bir şey bulamadımEssentials kullanıyorsan, config üzerinde mute-commands altına istediğin komutları ekle.
Satır 175'e göz at, bu arada EssentialsX 2.0.1 sürümünde var bu ayar diğer sürümleri bilmiyorum.Tesekkürler
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
configde mute-commands a dair bir şey bulamadım
Sorunda orda skriptin mutesini kullanınca ''büyük skript'' oluyorküçük bir skript var fakat essentialsın mutesi deil skriptin mutesini kullanman lazım nasıl olacağını anlamışsındır zaten
benim sürürümüm uyuşmuyor :/ /r yi keseceğiz o halde teşekkürlerSatır 175'e göz at, bu arada EssentialsX 2.0.1 sürümünde var bu ayar diğer sürümleri bilmiyorum.
o kadar lag yapmıyor büyükle alakası yok istersen şöyle bir şey yaoabiliriz /sustur komutunu kullanınca mute komutunu kullanmasını isteriz ve r yi engeller ben çıkıcam o kadar önemli bir şey deil zaten çok koaly siz yaparsınızSorunda orda skriptin mutesini kullanınca ''büyük skript'' oluyor![]()
hm peki dikkate alacağımo kadar lag yapmıyor büyükle alakası yok istersen şöyle bir şey yaoabiliriz /sustur komutunu kullanınca mute komutunu kullanmasını isteriz ve r yi engeller ben çıkıcam o kadar önemli bir şey deil zaten çok koaly siz yaparsınız