onu biliyorum bana şu lazım 1.8de via plugini olursa 1.10 'a uygun plugin çalışır mı ?Örnek olarak; 1.8 sunucunuz var yükleyip isteğinize göre düzenlediğiniz takdirde oyuncuların, 1.9 - 1.10 - 1.11 gibi sürümler ile de giriş yapabilmesini sağlıyor.
onu biliyorum bana şu lazım 1.8de via plugini olursa 1.10 'a uygun plugin çalışır mı ?
Ya, lütfen ya. Araştırmadan bilgi vermeyin, lütfen!ViaVersion Plugini O Görevi Görmez. Sadece;
Sunucun 1.8 İse Ayarladığınız Taktirde 1.8+
Sürümler İle Servere Giriş Sağlamaya Yarar.
1.8'de Çalışan Bir Plugin 1.10 Sürümünü Desteklemiyorsa
Plugin Hata Verir ve Çalışmaz. Bu Yüzden Plugini
Güncellemeniz Gerekmekte.
Ya, lütfen ya. Araştırmadan bilgi vermeyin, lütfen!
Eklentilerin tamamı sorunsuz çalışacaktır.
Ya birader, kullandığım eklentiyi bana mı öğretiyorsun?Sende Sadece Yorum Yapmış Olmak İçin Yorum Yapma.
Bir Plugin 1.10 Sürümünü Desteklemiyorsa Nasıl Serverde Çalıştırıcan??
Güncelliceksin, Her Plugin Her Sürümü Desteklemez.
Ya birader, kullandığım eklentiyi bana mı öğretiyorsun?
ViaVersion eklentisi sadece oyuncunun sunucuya desteklenmeyen sürümlerle girmesini sağlıyor, o sürüme ait bir özellik var ise devre dışı kalıyor multiplayerde, sunucunun default sürümü ne ise ondaymış gibi kullanıyorsun.
@CoffeeBeat açıklasın sana bu olayı.
Sen eklentiler çalışmaz diyorsun, o mc sürümünde verdiği özellikler oyuncu girdiğinde sunucuda o sürüme dair bir özellik kalmadığı için pluginlerin çalışmama ihtimali yok.Ee, Ben Bu Söylediğinden Farklı Ne Diyorum Peki?
Aynı Şeyi Diyorum Zaten?
Ya Tanrı Aşkına, ViaVersion'un Ne İşe Yaradığı Belli Zaten. Sende Bende Aynı Şeyi Diyoruz Dimi Orda Bi Sıkıntı Yok?Sen eklentiler çalışmaz diyorsun, o mc sürümünde verdiği özellikler oyuncu girdiğinde sunucuda o sürüme dair bir özellik kalmadığı için pluginlerin çalışmama ihtimali yok.