En İyi En iyi Online Oyunlar(Tavsiye)

consınov

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
csgo.jpg

• COUNTER STRİKE : GLOBAL OFFİCE
FPS yani Birinci Sahış Nişancı türündeki bu oyun şu an Türkiye ve Dünyada en çok oynanan oyunlar arasında en üst sıralarda.
Bizim bildiğimiz normal CS kavramından biraz daha üstünde olan bu oyun güzel grafikleri ve takım oyunu olması sebebi ile baya sevilen ve benim tavsiye ettiğim bir oyundur.
theforest.jpg

• THE FOREST
Survival ve FPS türündeki bu oyunun kendi hikayesi mevcut ve korku unsurları içerebilir fakat güzel grafikleriyle birlikte tavsiye ederim.
pubg.jpg

• PLAYERUNKNOWN'S BATTLE GROUND
Buda The Forest gibi Survival tarzında bir oyun fakat bu oyun ,oyuncu tavisyeleri üzerine kurul olduğu için ondan daha popüler bir oyun.
townofsalem.jpg

• TOWN OF SALEM
RolePlay 'ın kralı olan bu oyunda size oyun girişinde rasgele bir karakter veriliyor sizde o karakterin kişiligine göre hem hayatta kalmaya çalışıyor hem de görevinizi yerine getirmeye çalışıyorsunuz.Tavsiye ettigim kaliteli bir oyun fakat iyi bir şekilde İngilizce bilmeniz gerekiyor.
dontstarvetogether.jpg

• DON'T STARVE TOGETHER
Survival tarzındaki bu oyun oynamaya değer eglenceli bir oyun.
dishonored.jpg

• DİSHONORED
FPS türündeki bu oyun bana tavsiye edilen üzerine koyduğum bir oyundur.
battlerite.jpg

• BATTLERITE
Takımlar halinde arenada cok kişiyle yapılan bu oyun iyi refleks isteyen kaliteli bir oyun.

Benim araştırdığım üzere suan Türkiye popüler Online oyunlar bu şekilde.
Sizinde oynayıp tavsiye ettiğiniz oyunlar varsa benimle paylaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• csgo.jpg
    csgo.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 666
Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Konuda verilen oyunların çoğunu oynadım, oyunlar gerçekten güzel ve eğer arkadaşlarınızla oynuyorsanız çok fazla sarıyor.

"DON'T STARVE TOGETHER
Yine başka bir Survival tarzında bir oyun ama bu oyunun diğerlerinden farkı çok kişili oynanabiliniyor"
Yanlışın var, konuda yazdığın hayatta kalma kategorisinde bulunan oyunların çoğu çok oyunculu oynanabilmektedir.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konuda verilen oyunların çoğunu oynadım, oyunlar gerçekten güzel ve eğer arkadaşlarınızla oynuyorsanız çok fazla sarıyor.

Yanlışın var, konuda yazdığın hayatta kalma kategorisinde bulunan oyunların çoğu çok oyunculu oynanabilmektedir.
Online oyunlar konusuna niye 2 co-op 1 tane de single oyunu konulmuş ki eheh

consınov

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Yazarkan ki kastım o değildi fakat haklısın ,yazdığım şey senin eleştridiğin manaya geliyor.

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paladins gayet güzel sürekli güncelleme gelen bir oyun.
Warframe yi şiddetle tavsiye ediyorum. Arkadaşlarınızla bayağı zevkli oluyor.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Paladins gayet güzel sürekli güncelleme gelen bir oyun.
Warframe yi şiddetle tavsiye ediyorum. Arkadaşlarınızla bayağı zevkli oluyor.
Warframe'yi arkadaş olmadan da 400 saat oynadım, ki genelde tek başıma sıkılan biriyim :(
(gerçi bir klana girmiştim quul 2 insan vardı onlarla takılıyordum ehe)