[ Devrim Survival Cok Yakında hiçbir Yere Gitmiyoruz ! ]

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sunucumuzun spawndaki görüntüleri.

Survival sunucumuz 30 Temmuz 14:30'da açılıcaktır,
kesin saat yarım belli olacaktır. Sunucumuzda 15 dakikada bir kelime oyunu çıkar bunun yanında sunucumuza özel özelleştirilmiş baltop skript menüsüde bulunmaktadır ve dahası
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinde vardır.

CloudCraft Hub sunucusu hakkında;
Sunucumuzda şuanlık sadece Skyblock ve Survival vardır gün geçtikçe dahada çok serverlar ekliyoruz en yakın zamanda eggwars ve yanındada diğer minigameslar eklenecek bir yandanda factionu ayarlıyoruz en yakın zamanda factionda sizler ile.
sunucumuzda olucak alımlar şuanlık rehberlerdir rehber olma şansını denemek istiyorsanız

CloudCraft Survival 30 TEMMUZ 14:30 AKTIF

Son düzenleme:

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi sunucunuz çok güzel iyi yerlere gelebileceğinizi düşünüyorum.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vala öyle diyonda oyuna girince bir iki dakka sonra mavi ekran veriyo sonra ortaya çıkıyo o şey crash :(
Minecraftı full sil geri yükle belki düzelir yada drive booster indir tüm herseyi güncelle emin ol olacaktir.

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Emek diye buna denir işte. Göze kötü de gelmiyor. Umarım bütün hackerler için bi çarende vardır umarım :)

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emek diye buna denir işte. Göze kötü de gelmiyor. Umarım bütün hackerler için bi çarende vardır umarım :)
Xray korumasını denemeye calısıyorum orta derecede calısıyor tam cozumunu bulursak daha güzel olacagına inanıyorum :)

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pandikk Spigottaki X-Rây koruması tam olarak engelleyemiyor.
Eğer her türlü X-Rây hilesini engellemek istiyorsan (ESPler hariç) Orebfuscator kullanmalısın.
ESPyi engellemek istersen AntiAura, PacketWrapper ile birlikte gayet güzel engelliyor.
Başarılar dilerim, umarım iyi yerlere gelirsin.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pandikk Spigottaki X-Rây koruması tam olarak engelleyemiyor.
Eğer her türlü X-Rây hilesini engellemek istiyorsan (ESPler hariç) Orebfuscator kullanmalısın.
ESPyi engellemek istersen AntiAura, PacketWrapper ile birlikte gayet güzel engelliyor.
Başarılar dilerim, umarım iyi yerlere gelirsin.
Hilesiz bir survival ortamı yaşatmak için bütün yolları deniyorum,tavsiyelerin içinde teşşekür ederim hepsini deneyeceğim.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orebfuscator Engine 2 modunda olduğu zaman gerçekten koruma vazifesini yapar ve lag yapar :(

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konunuz tam anlamıyla harika olmuş. Göze çok hoş geliyor. Ama bilgi eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında galiba nadir sunuculardan biri doğuyor. Başarılar !