[ Devrim Survival Cok Yakında hiçbir Yere Gitmiyoruz ! ]

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunuz tam anlamıyla harika olmuş. Göze çok hoş geliyor. Ama bilgi eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında galiba nadir sunuculardan biri doğuyor. Başarılar !
Yorumun için teşşekür ederim bilgi eksikliğini düzelteceğim,yarın 14:30 Aktif

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılar hakkındaki yorumum ; şuanki yapılar çok güzel degıl ama... yeni yapılar abartı olmasa daha iyi olur.

Sunucu hakkında pek bir yorum yapamam girmeden konu ise ćok bir şey sölemez gerek yok göze hoş geliyor bana göre :D

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüşüne gerek duyulacak biri değilsin ama neyse... bildiğin küfür bu yorum "Saldırılarla kapatılan sunucuları hiç önermem açıkçası pek bir şey beklemiyorum" her sunucu rakip ama bu kadar sert bir şey sölemene hiç gerek yoktu aranızda bir şey varsa özelden tartışın

Yapılar hakkındaki yorumum ; şuanki yapılar çok güzel degıl ama... yeni yapılar abartı olmasa daha iyi olur.

Sunucu hakkında pek bir yorum yapamam girmeden konu ise ćok bir şey sölemez gerek yok göze hoş geliyor bana göre :D
Öncelikle yorumun için teşşekür ederim,çoğu kişi spawnının değişmesini istediği için bütün ekib olarak hemen calısmalara başladık açılış saati bir saat aksıyabilir onu buradan bildireceğim yarın hepinizi bekliyorum.

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı güzel Buildlerde fena değil ancak Klasik survival sunucu hakkında pek fazla bilgi verilmemiş sadece Görüntüleri var daha fazla bilgi eklenmeli.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendinize domain alsanız iyi olur zaten ortalama yıllık 30 tl 20 gb hosting alıp domain almamak biraz kötü olmuş.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı güzel Buildlerde fena değil ancak Klasik survival sunucu hakkında pek fazla bilgi verilmemiş sadece Görüntüleri var daha fazla bilgi eklenmeli.
Öncelikle teşşekür ederim bilgi verilmediğinin bende farkındayım kaç gündür xray koruması tam verimlilik
sağlayamadığı için onu çözmeye çalışıyordum bu arada sunucu 1 saat sonraya aktarılabilir lobiyi düzeltiyoruz yarın kesin belli olacaktır.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendinize domain alsanız iyi olur zaten ortalama yıllık 30 tl 20 gb hosting alıp domain almamak biraz kötü olmuş.
Domain şiparişi verdim en yakın zamanda elime ulaşacaktır bilgilendirmen için teşşekürler :)

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
Görüşüne gerek duyulacak biri değilsin ama neyse... bildiğin küfür bu yorum "Saldırılarla kapatılan sunucuları hiç önermem açıkçası pek bir şey beklemiyorum" her sunucu rakip ama bu kadar sert bir şey sölemene hiç gerek yoktu aranızda bir şey varsa özelden tartışın

Yorum yapmaktamı yasak güzel kardeşim ?

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açılış zamanı 1 saat gibi bir süre artırldı. Sebeb : Sunucumuzda bulununan küçük buglar ve hile korumasına tam bir çözüm bulamamamız. Bu sorundan dolayı sizlerden özür dileriz :(