Pandikk
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben size gerekn yorumu yapmıştım uzatmaya gerek duymuyorum iyi günler.İstediğim yorumu yapabilirim. Sonuçta kurallara uygun yorumlar yapıyorum kardeşim.
Ben size gerekn yorumu yapmıştım uzatmaya gerek duymuyorum iyi günler.İstediğim yorumu yapabilirim. Sonuçta kurallara uygun yorumlar yapıyorum kardeşim.
Ben size gerekn yorumu yapmıştım uzatmaya gerek duymuyorum iyi günler.
Sürümü en yakın zamanda değiştireceğim teşşekürler. O Konuyu halletmeye çalışıyorum.Minecraft'ın üst sürümlerini tercih edin, lütfen...
Konu tasarımı uğraşmışsınız ama çok boş kalmış, sunucu hakkında felan pek bilgi yok IP adresinden başka.
Haritalarınızı çok fazla geliştirmelisiniz. Hile koruması konusunda yardımcı olabilirim, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz
Başarılar dilerim kardeşim, iyi forumlar.
Hocam aslında haklısınız oyuna girişte drop girdi siz sadece oyun tarafına bakıyorsunuz sunucu açıldığı saniye bot atıyorlardı eksikleri tamamlıcam.sunucuyu güzel sandım ama malesef okadar saçma bir orman varki hiç uğraşmamışlar bile market desen hiçbirşey yok çakma lobide düzlük bir orman resimlerde farklı oyun içi okadar ümitlendim ama
Bismillah sv yeni açıldı nası bot yiyor o.oHocam aslında haklısınız oyuna girişte drop girdi siz sadece oyun tarafına bakıyorsunuz sunucu açıldığı saniye bot atıyorlardı eksikleri tamamlıcam.
Sunucu aktif mi ?
Hocam hile koruması bozulmuş banlar açılıyor.Henüz sunucuya girmeden ıp ban yemişim ne kadar saçma![]()